07 / 07 / 2024

MYC

MYC

MYC Partners, 60 milyon dolar yatırım ile Bodrum'da satın aldığı 81 dönüm arsada konut ve otel projesi hayata geçirecek.

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Yıldıray Çelik tarafından kuruldu.

Kiralık villaya talep patlaması!

Sağlık ve turizm alanında 3 yılda 150 milyon dolarlık yatırıma imza atan MYC Partners’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, kiralık villalara talebin yükseldiğini anlattı.

Myc Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Myc Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yasin Bıyık tarafından kuruldu.

Estetihca yurt dışına açılıyor!

Wellness konseptini hayata geçicerek olan MYC Partners, Bodrum LUX oteline sağlığı getiriyor. Şirket, yeni konseptle sezonu 12 aya uzatmayı hedefliyor.  

LUX Bodrum’a sağlık yatırımı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolara hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri sunan Vitalica Wellness hizmete açıldı.

Myc Green Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Myc Green Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Çelik tarafından kuruldu. 

Worldwide Business Center, LEED Gold Sertifikasına sahip!

MYC İnşaat tarafından kurgulanan Worldwide Business Center, Ataşehir'de 19 katlı olarak yükseliyor. Proje mimarisi ve özellikleriyle dikkat çekiyor..

Estethica yurtdışında büyüyecek!

MYC Partners Sağlık Grubu son dönemde yurtdışında büyümek için rotasını Bulgaristan’a çevirdi. Şirket, Bulgaristan'ın merkezi Sofya'da plastik cerrahi hastanesi kurmaya hazırlanıyor.

MYC Partners, gayrimenkul sektörüne giriş yaptı!

Capital dergisi yazarlarından Nilüfer Gözütok Ünal, DR. Murat Akdoğan'ın girişim hikayelerinden şimdiki konumuna kadar sürecini kaleme aldı.

LUX Bodrum Resort&Residences açıldı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolarlıklık yatırımla hayata geçirilen LUX Bodrum Resort&Residences, hizmete açıldı. Otel 91 otel oda, 72 rezidans ve 1 adet villadan meydana geliyor.

LUX* Bodrum’dan Alzheimer Vakfı’na destek!

MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen LUX* Bodrum Resort & Residences bilet geliri Alzheimer Vakfı’na bağışlanacak Bahar Karnavalı Alışveriş Şenliği’nin ana sponsoru oldu.

LUX* Bodrum Resort & Residences görücüye çıktı!

MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen, LUX*’ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences cemiyet ve iş dünyasına özel düzenlenen bir davette görücüye çıktı.

Myc Bilişim Mobilya İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myc Bilişim Mobilya İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Öz ve Fatih Öz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MYC Haberi

MYC

72 daire ve 122 yataklı proje yapacaklarını söyleyen MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, "650 metrelik sahil şeridindeki Mila's Daphne Penninsula adını verdiğimiz projemizde inşaat çalışmaları başladı. 72 daire teslimi Mayıs 2017'de yapılacak. Her ev kot farkı ile birbirinin önünü kesmeyecek ve denizi görecek" dedi. Akdoğan, daire fiyatlarının 545 bin dolardan başladığını dile getirdi. Akdoğan, proje tamamlanınca bu fiyatın yaklaşık yüzde 38 artacağını söyledi. Proje kendisine ait bir villa da olduğunu belirten Akdoğan, "Kendime 72 komşu arıyorum. Projeyi İngiltere ve Rusya pazarına da tanıtacağız" dedi. Proje, A Design Awards'ta 'Gümüş Ödül' sahibi oldu. Projede, golf sahası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, spor salonu, restoran, kafe ve bar da bulunacak. Yanısıra Ataşehir'de iş...