05 / 05 / 2024

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Üstastsan İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Üstastsan İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Çilkoparan tarafından kuruldu! Beylikdüzü'nde Emre Çilkoparan tarafından kuruldu!

İkbal Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

İkbal Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Murat Yol tarafından kuruldu.

Baygabar İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygabar İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Önder Hortaçlı tarafından kuruldu.

My Construction Expert İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Construction Expert İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mahmut Kulaz tarafından kuruldu.

Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı! 2023'te teslim!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı. Projenin teslimleri 2023 yılında gerçekleştirilecek.

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin Maltepe'de yapıldı.

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her nevi orman ürünlerini almak satmak. kapı, pencere, yatak ve yemek odaları, sandalye, dolap, raf vb. gibi her çeşit dayanıklı tüketim mallarını almak ve satmak üretimini yapmak. 2-Her çeşit inşaat malzemesinin alım satımını yapmak. Kendi ya da başkası namına özel inşaatlar yapmak. Yurt içi ve yurt dışında açılmış olan her türlü tadilat, tamirat ve inşaat ihalelerine girmek, almak, devretmek. 3-Her türlü araçla gerekli izinleri alarak yurt içinde ve yurt dışında nakliye ve hafriyat işlerini yapmak. 4-Benzin, motorin, LPG, full-oil gibi ana...