30 / 04 / 2024

Myrlea mudanya nerede

Myrlea mudanya nerede

Yaşama değer katan projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği ve 365 gün yaşam konseptinin öne çıktığı Mudanya'ya inşaat firmaları büyük ilgi gösteriyor. Myrlea projesi yeni Mudanya konseptinin ilk adımlarını atanlardan biri.

Blue City Mudanya nerede?

Ar Yapı tarafından hayata geçirilen Blue City Mudanya projesi toplam 80 adet daireden oluşuyor. Projede 4 blok oluşuyor. "Blue City Mudanya nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Vadi Mudanya nerede?

Vadi Mudanya Evleri Yapı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan proje toplamda 72 adet daireden meydana geliyor. Peki Vadi Mudanya nerede?

Myrlea projesinde 2015'te yaşam başlıyor!

Yaşama değer katan projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği ve 365 gün yaşam konseptinin öne çıktığı Mudanya'ya inşaat firmaları büyük ilgi gösteriyor. Myrlea projesi yeni Mudanya konseptinin ilk adımlarını atanlardan biri.

Mudanya Myrlea projesinde 2015 yılının Mart ayında yaşam başlıyor!

Yaşama değer katan projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği ve 365 gün yaşam konseptinin öne çıktığı Mudanya'da bütüncül ihtiyaçlara cevap veren konut üretimi inşaat firmalarını bu bölgeye çekiyor.

Bülent Yıldırım: Myrlea projesi Mudanya'nın simgesi olacak!

İlk etapta 240 konutun yer aldığı MYRLEA Konutları sosyal yaşam alanları ile tatil havasında günlük yaşam vaat ediyor. Lokasyon olarak bölgenin zirvesinde yer olan proje deniz ve orman manzarası ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor...

Bülent Yıldırım: Mudanya'ya yerleşmek için plan yapan birçok İstanbullu olacak!

Myrlea A.Ş ve Ber-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yıldırım, "Körfez geçiş hattının tamamlanmasından sonra, çift şeritli bağlantı yolları ile otobana entegre olacak Mudanya, Sarıyer'i dahi geride bırakacak" dedi.

Mudanya Myrlea!

Mudanya Myrlea projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor. Mudanya Myrlea Evleri 15 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor...

Mudanya Myrlea Evleri Aralık 2014 'te teslim edilecek!

Mudanya Myrlea Evleri 'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor. Mudanya Myrlea Evleri 'nin Aralık 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Tahtalı Park nerede?

Tahtalı Park nerede sorusuna Bursa Mudanya yanıtını verebiliriz. 2 etap halinde yükselen Tahtalı Park projesi Bursa Mudanya sahile 5 dakika yürüyüş mesafesinde inşa ediliyor...

Mudanya Marina Evleri nerede?

Mudanya Marina Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor, proje 5 blok halinde yükseliyor...

Mudanya'daki antik kentin üzerine AVM yapılıyor!

Bursa'da yer alan 7. yüzyıla dayanan Mudanya'da antik kentin üzerine alışveriş merkezi inşa ediliyor...

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor?

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 1+1 / 2+1 / 3+1 / 4,5+1 konut tipleri bulunuyor.

Mudanya'da özel kampta yangın çıktı!

Bursa Mudanya'da özel kamp alanındaki ağaç barakalarda çıkan yangın kontrol altına alındı

Myrlea mudanya nerede Haberi

Myrlea mudanya nerede

Yaşama değer katan projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği ve 365 gün yaşam konseptinin öne çıktığı Mudanya'ya inşaat firmaları büyük ilgi gösteriyor. Özellikle Mudanya'nın tepesinden Körfez manzarasına hâkim ormanlık alanın içinde oksijen kaynağı olan Myrlea projesi yeni Mudanya konseptinin ilk adımlarını atanlardan biri. 


Mudanya'nın en güzel tepesinde yer alan Myrlea, 5 bin 600 metrekare alan üzerinde, 106 dairesi, yüzme havuzu, kendi bünyesindeki marketi, kafeteryası, kapalı otoparkı, amfi tiyatrosu, fitness salonu ve saunasıyla konumlanıyor. Depreme dayanıklı, yüzde 70'i yeşil alan olarak planlanan Myrlea'da, 2015 yılının mart ayında yaşam başlıyor. 



Myrlea projesini hayata geçiren Bülent Yıldmm, "1+1'den başlayıp 5+2'ye kadar birçok seçenek ile müşterilerimizi alternatifler ile karşılıyoruz. Bu proje sakinlerine huzurlu ve eksiksiz bir yaşam sunuyor. Yaşam kalitesinin yükseldiği Mudanya-Giizelyalı şeridine yakışır bir projeye...