30 / 04 / 2024

myvia bornova satışları

myvia bornova satışları

Bornova Myvia'da konut satışları tamamlandı, projenin anahtar teslimleri Mart 2013'te gerçekleşecek

Bornova Villanova'da satışlar başladı! 1 milyon 450 bin Dolar'a!

Gültekin İnşaat ve İmge Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen proje toplamda 22 adet villadan oluşuyor. Bornova Villanova'da satışlar başladı, fiyatlar 1 milyon 450 bin Dolar'dan başlıyor.

Bornova Avcılar Effect satış fiyatları!

Bornova Avcılar Effect satış fiyatları 199 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Avcılar İnşaat'ın yeni projesi Avcılar Effect Bornova'da daireler 1,5 yıl sonra teslim ediliyor...

Bornova Avcılar Effect satılık!

Konum bilgisine göre Şifa Hastanesine sadece 1 dakika kadar uzaklıkta buluna proje toplam 45 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Avcılar Effect satılık daireler 2017 yılı Ekim ayında teslim edilecek.

Myvia Wins satış ofisi!

Toplam 900 adet dairenin yer aldığı proje yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap edilerek tasarlandı. Myvia Wins satış ofisi telefon numarası 444 69 33 olarak belirlendi.

Avcılar Effect Bornova satılık!

Avcılar Effect Bornova satılık daire tipleri arasında 1+0, 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor. Yüzde 35 peşinatla ödeme yapılabilen projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Bornova Avcılar Prestij'de 2+1'ler 285 bin TL'ye!

Avcılar İnşaat imzası ile İzmir İl'i Bornova İlçe' sinde yükselen projede toplam 270 adet daire bulunuyor. Bornova Avcılar Prestij'de 2+1'ler 285 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Folkart Life Bornova'da 2 haftada satışlar yüzde 65'e ulaştı!

'Ulaşılabilir lüks' sloganıyla tanıtımı yapılan projede satışlar kısa sürede yüzde 65'e ulaştı. Projeye, ABD olmak üzere yurtdışından da büyük talep var Folkart Life Bornova Projesi, yeni sakinlerini bekliyor.

İzmir Bornova Myvia 414 satılık daire!

İzmir Bornova Myvia 414 satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Myvia 414 projesi İzmir Bornova İlçesinde hayata geçiriliyor...

İzmir Bornova Myvia 414 satılık!

Karma proje olarak hayata geçirilen ve residence, ofis ve otelden oluşan İzmir Bornova Myvia 414 satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak belirlendi...

İzmir Bornova Myvia 414 satış ofisi!

İzmir Bornova Myvia 414 satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor, projede satışlar devam ediyor...

5. Halil Atila Sitesi'nde satışlar başladı!

İzmir Bornova'da Olgun İnşaat A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen 5. Halil Atila Sitesi'nde konut satışları başladı...

Kahyaoğlu Evleri Bornova'da satışlar tamamlandı!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Kahyaoğlu Evleri projesinde yer alan tüm konutların satışları tamamlandı...

Myvia Bahçe'de ikinci etap satışları devam ediyor!

“Böylesi İstanbul’da Bile Yok” sloganıyla Eylül ayında satışa sunulan MYVIA Bahçe Projesi’nin II. Etap satışları yatırımcılar ve bir site konforunda yaşamak isteyenlerin yoğun ilgisini görmeye devam ediyor

myvia bornova satışları Haberi

myvia bornova satışları

İzmir Bornova'da Gözde Yapı tarafından yaşama geçirilen Myvia Bornova 2 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa edildi. 7 katlı 2 blok halinde yükselen projede 1 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.


Myvia Bornova'nın anahtar teslimlerinin Mart 213'te gerçekleşmesi planlanıyor, proje kapsamında yer alan konutların satışları tamamlandı.


Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve Şifa Üniversitesi Hastanesi'ne yakın olarak inşa edilen projenin sosyal alanlarında; basketbol sahası, sauna, yüzme havuzu, fitness salonu, playstation salonu, cep sineması, 24 saat güvenlik bulunuyor.


0232 343 0601

www.myvia.com.tr

Ceren...