29 / 05 / 2024

MyVia Deluxe satılık ev

MyVia Deluxe satılık ev

Gözde Grubu, bu yılın sonuna kadar sekiz farklı projeye başlamaya hazırlanıyor, ilk proje İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe' adlı yeni bir rezidans olacak.

Future Deluxe City satılık daire fiyatları!

Future Deluxe City satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Future Deluxe City satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Rosa Deluxe satılık!

Gülpetek İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Rosa Deluxe projesi satışa çıktı. Projede daireler 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Yapıen Bostancı Deluxe satılık!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Yapıen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. Yapıen Bostancı Deluxe satılık daireler için ön talep topluyor.

Alsancak MyWay Deluxe satılık daire!

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilen Alsancak MyWay Deluxe satılık daire fiyatları bir ay sonra netleşecek. İzmir MyWay Deluxe projesinde ön talep süreci başladı.

Gözde Grubu Myvia Wins satılık!

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projede 900 adet daire yer alıyor. Gözde Grubu Myvia Wins satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

İzmir MyVia Wins satılık!

İzmir MyVia Wins satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Yüzde 80'i yeşil alandan oluşan proje Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi'ne 300 metre yakınlıkta bulunuyor.

İzmir Bornova Myvia 414 satılık daire!

İzmir Bornova Myvia 414 satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Myvia 414 projesi İzmir Bornova İlçesinde hayata geçiriliyor...

Myvia 414 satılık!

Myvia 414 satılık konut fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Myvia 414 satılık daire!

Myvia 414 satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 6 katlı 2 blok halinde yükseliyor...

İzmir Bornova Myvia 414 satılık!

Karma proje olarak hayata geçirilen ve residence, ofis ve otelden oluşan İzmir Bornova Myvia 414 satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak belirlendi...

Myvia 414 satılık daire fiyatları!

Myvia 414 satılık daire fiyatları haberimiz içinde yer alıyor, proje 2 blok halinde yükseliyor

Yeşil Vadi Konaklarında satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor!

Yeşil Vadi Konaklarında satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor, 1 milyon 400 bin dolara kadar çıkıyor... Proje Erguvan, Akasya, Sedir, Ladin ve Manolya olmak üzere toplam beş bölümden meydana geliyor...

Beyaz Ofis Kartal'da 2 bin TL'ye kiralık, 455 bin TL'ye satılık ofis!

Kartal'da konumlandırılan Beyaz Ofis'te ofislerin teslimatları hemen yapılıyor. 120 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofislerin kiralık fiyatları 2 bin TL'den ve satılık fiyatları ise 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

MyVia Deluxe satılık ev Haberi

MyVia Deluxe satılık ev


HER GELİR GRUBUNA 

Güvenlik ve konforu ön planda tuttuklarım belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kali, MyVia'nın sadece bina inşa etmediğini, verdiği hizmetlerle benzerlerinden ayrıldığını söyleyen Kenan Kali. farklı gelir gruplarına yönelik projeler gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. MyVia projelerinin yatırım anlamın da da rağbet gördüğünü kaydeden Kah, "Müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Her gelir grubuna uygun projeler yapıyoruz. Aylık 3 bin TL kazanan bir kişi MyVia projelerinden ev sahibi olabilir. Ev satın alacak olanları güvenlik, temizlik, konsiyerj ve ütü hizmetleri gibi birçok olanaktan faydalanıyor" diye konuştu. 


Önümüzdeki ay içinde İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe'un yapımına başlayacaklarım kaydeden Kali projenin A Plus olacağını; gerek mimari gerekse verdiği hizmetlerle tam anlamıyla VIP özellik taşıyacağını anlattı.

KENT PLANLAMASI 

İzmir'de farklı bölgelerde...