29 / 04 / 2024

Myvia izmir

Myvia izmir

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 'Benim Yaşamım' anlamına gelen MyVia'nın şehir merkezindeki yoğunluğa alternatif olan ve doğayla bütünleşen projelerle öne çıktığım söyledi.

Myvia Bahçe projesi tanıtıldı! 315 bin TL'ye! İlk kareler!

İnşaat ve sağlık sektöründe seçkin projeler yaratan Gözde Grubu, İzmir inşaat firmalarından Ontan İnşaat ile birlikte yaratıcı fikirler ve geleceğin mimarisi ile Bornova’da inşa etmeye başladığı MYVIA Bahçe Projesini tanıttı

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Park MyVia AVM İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Peki Gözde Grubu imzası taşıyan Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Park MyVia AVM Eylül'de açılıyor!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Park MyVia kapılarını Eylül'de açıyor. Park MyVia AVM'de ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor.

Park MyVia AVM nerede?

Park MyVia'da ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor. 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip olan Park MyVia AVM nerede?

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

MyVia Fest 5 yıldızlı otel konforu sunacak!

Sağlık ve inşaat alanındaki projeleriyle tanınan Gözde Grubu'nun Bornova'daki 4'üncü projesi MyVia Fest, bünyesindeki otel hizmetiyle ev rahatlığında 5 yıldızlı hizmet sunacak.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

MyVia 8 adet projeye imza atacak!

Op. Dr. Kenan Kalı, MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, Myvia Çeşme ve Bornova projesinin hem ev sahipleri hem de yatırımcıların ilgisini çekeceğini söyledi.

İzmir Myvia Wins adres!

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projede 900 adet daire yer alıyor. İzmir Myvia Wins adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek.

Myvia izmir Haberi

Myvia izmir

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 'Benim Yaşamım' anlamına gelen MyVia'nın şehir merkezindeki yoğunluğa alternatif olan ve doğayla bütünleşen projelerle öne çıktığım söyledi. Bugüne dek farklı beğenilere seslenen konseptler geliştirdiklerini ve sektörde sürekli takip edilen bir marka olduklarını belirten Kalı, "Buea'da MyVia Yıldız, Evka 3'te Myvia Teırace ve Gaziemir'de MyVia Countıy ile toplam 160 milyon liralık yatırıma imza attık" diye konuştu. 


Orman manzarası Projelerinin ortak özelliğinin şehrin yüksek kesimlerinde ve ormanlık alanda yer alması olduğunu dile getiren Op. Dr. Kalı, kent merkezindeki bina yoğunluğuyla beraber İzmir'in sıcağı ve neminin yaşamı olumsuz etkilediğini söyledi. Kah, bunun önüne geçmek için insanların artık şehir merkezinden uzak alanlara Yöneldiklerini belirtti. Bornova Evka 3'deki MyVia Terrace projesinde toplam 26 adet melez konutun...