03 / 05 / 2024

Myvia Wins adresi

Myvia Wins adresi

Toplam 900 adet dairenin yer aldığı proje 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. İzmir Myvia Wins satış ofisi telefon numarası 444 69 33 olarak belirlendi.

İzmir Myvia Wins teslim tarihi!

Yüzde 80'i yeşil alandan oluşacak olan projede 900 adet daire yer alıyor. Proje toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. İzmir Myvia Wins teslim tarihi 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Çiğli Myvia Wins satış ofisi!

Yüzde 80'i yeşil alandan oluşacak olan proje toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Çiğli Myvia Wins satış ofisi telefon numarası 444 69 33 olarak belirlendi.

Mistral GYO'nun web site adresi güncellendi!

Mistral GYO'nun kurumsal web site adresi güncellendi. Karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Wins Turizm İnşaat Hafriyat Otomobil Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wins Turizm İnşaat Hafriyat Otomobil Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sümer tarafından kuruldu.

Akmerkez GYO şirket merkezinin adresi güncellendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket merkezinin adresi "Kültür Mahallesi Nisbetiye Caddesi Akmerkez N:56/1 Beşiktaş/İstanbul" olarak güncellendi...

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Lensistanbul: Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi!

"Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi" sloganı ile tanıtılan ve satışların devam ettiği Lensistanbul'da son fırsatlar. Projede vade farksız 48 ay taksit imkanı sunuluyor...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Samsun Ayvacık Arap yatırımcıların popüler adresi oldu!

Türkiye'nin yeni gözde ilçeleri arasında yer alan Samsun Ayvacık, Arapların yatırımcıların popüler adresi oldu...

Gayrimenkulün yeni adresi İzmir!

İzmir son zamanlarda konut projeleriyle göz dolduruyor. Markalı konut projelerinin aranan adresi haline gelen İzmir'de birçok konut ve ofis projesi bulunuyor. İşte 7 markalı konut ve ofis projesi...

Metrolife projesi kalitenin yeni adresi oldu!

Sinpaş tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Metrolife projesi bölgenin değerine değer katmaya devam ediyor. Proje, Sancaktepe’de “kalitenin yeni adresi” olarak öne çıkıyor.

Anthaven Aspat: Huzurun yeni bir adresi!

Zorlu bir yaşam mücadelesinin ardından gelir çoğu kez; o da belki... Şimdi huzurun yeni bir adresi var: Anthaven Aspat.

MyWay Wins Blue'da 2 bin 400 TL taksitle!

800 adet daireden meydana gelen  Myway Wins Blue projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak. Proje 27 bin metrekare arsa alanına sahip..

İstanbul'da ucuz konutun adresi bu ilçe oldu!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde konut fiyatları 500 bin lirayı aşınca hesaplı konut arayanların adresi Esenyurt oldu.

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Myvia Wins adresi Haberi

Myvia Wins adresi

Ulaşım bilgisi kapsamında Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi'ne 300 metre kadar uzaklıkta yer alacak olan proje toplam 900 adet daireden meydana geliyor.


Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede fiyatlar ve ödeme planı henüz belirlenmedi. 


İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek olan proje sosyal seçenekleri arasında yüzme havuzu, spor salonları, alışveriş merkezi, rezidans ve butik oteli bulunuyor.


Yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap edilerek tasarlanan projede teslimler 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşacak.


İzmir Myvia Wins satış ofisi!

Adres: Kazım Dirik Mah. 372/13. Sok. 35050 Bornova – İzmir

http://www.myvia.com.tr/

Telefon: 444 69 33

Tülay...