16 / 05 / 2024

N City örnek daire

N City örnek daire

İstanbul'un Avrupa yakası-Esenyurt'ta yer alan N City ödeme planı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Projenin fiyatları 89 bin liradan başlıyor...

Honda’nın City modeline 6 bin TL’ye varan zam yapıldı! İşte Honda City’nin 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Japon otomobil üreticisi Honda’nın 1981 yılında bu yana satışta olan sedan modeli City’nin fiyatları zamlandı. İşte, Honda City’nin 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

Bursa'daki kentsel dönüşüm örnek oldu!

Türkiye’de master plan yapan ilk belediye olan Osmangazi Belediyesi yeni döneme hazır. Belediye Başkam Mustafa Dündar, ilçenin topyekün kentsel dönüşüme doğru yol aldığını ve birbirinden önemli örnek projeler geliştirdiklerini söyledi...

Elazığ'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Elazığ Belediyesi ve İnşaat Müteahhitleri Derneği kentsel dönüşümde örnek proje için çalışmalara başladı. Bölgenin daha yaşanılabilir bir şehir olması için çalışılacak.

Sakarya Erenler'deki dönüşüm örnek gösteriliyor!

Sakarya Erenler Belediyesini ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu burada Başkan Öztürk ile görüşerek Örnek Proje olarak gösterilen Kentsel Dönüşüm ile ilgili bilgi aldı.

Mersin İsmetpaşa kentsel dönüşümde örnek olacak!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, kentsel dönüşümle İsmetpaşa Mahallesi'nin daha güzel ve örnek bir mahalle olacağını söyledi.

Mersin kentsel dönüşümle örnek kent olacak!

Işkın Grup A.Ş Yönetim Kurulu Başkam Sezai Çimiş, "Yepyeni kentsel projelerimizle Mersin'i örnek kent yapacağız" dedi.

İzmir Uzundere'deki kentsel dönüşüm örnek olacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kentin tanıtımı ve yeni reklam kampanyası ile ilgili bilgi verdi. Kocaoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları, katı atık tesisi ve sahil yolu projesini de değerlendirdi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde örnek olacak!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, “Konutlarıyla, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla örnek projeler ortaya koyacağız. Projelerin hayata geçmesine, Kocasinan’ın yeni çehresine kavuşmasına az kaldı” dedi.

Vasip Şahin: Esenler kentsel dönüşümde örnek!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları" kapsamında Esenler halkı ile bir araya geldi.Şahin, Esenler'in, İstanbul'un kentsel dönüşüm açısından en başarılı örneklerinden biri olduğunu belirtti.

Uşak kentsel dönüşümde örnek şehir!

2016 yılında bitirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanların ve TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın yakından takip ettiği proje, örnek olarak gösteriliyor.

Mesut Akgül: Dönüşümde örnek ilçeyiz!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 2015 yılı faaliyet raporunu oy çokluğuyla kabul etti. Başkan Akgül toplantıda yaptığı açıklamada dönüşümde örnek ilçe olduklarını söyledi...

Narlıdere Asma Bahçeler projesi kentsel dönüşüme örnek!

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Asma Bahçeler projesini örnek aldı. Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı.

N City örnek daire Haberi

N City örnek daire


N City projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daire alternatiflerinden meydana geliyor. İstanbul'un Avrupa yakası bölgesinde Esenyurt'ta hayata geçirilen N City projesi Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


15'er katlı olarak 4 bloktan meydana gelen N City 'de 450 daire yer alıyor. N City ödeme planı 'na göre projenin fiyatları şöyle: 


N City fiyat listesi:


1 oda 1 salon evler 89 bin liradan, 

2 oda 1 salon evler 119 bin liradan,

3 oda 1 salon evler 179 bin liradan satışa sunuluyor. N City ödeme planı şöyle: