19 / 05 / 2024

N Home İnşaat adres 

N Home İnşaat adres 

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Memiş tarafından kuruldu.

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Boztepe tarafından kuruldu.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Orsa Home İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orsa Home İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Kilimci tarafından kuruldu.

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Balkan tarafından kuruldu.

Kb Home İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kb Home İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Tekin tarafından kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Saeıd Barzegarpour tarafından kuruldu.

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Memiş tarafından kuruldu.

Perla Home İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Habib Yalnız tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Özgühome İnşaat Enerji Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgühome İnşaat Enerji Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Özel ve Hüseyin Güngör ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul 2nd Home İnşaat Emlak Gıda Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 2nd Home İnşaat Emlak Gıda Limited Şirketi Rajaı I. M., M. Rajaı Ibarahim Najem ve Ahmad Khalıl tarafından 400 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.

N Home İnşaat adres  Haberi

N Home İnşaat adres 

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Memiş tarafından kuruldu.

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektere ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...