18 / 05 / 2024

N İstanbul Gayrimenkul Gıda Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

N İstanbul Gayrimenkul Gıda Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

N İstanbul Gayrimenkul Gıda Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 300 bin TL sermaye ile Parseller 'de, Nuran Özgür Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İstanbul gayrimenkul piyasasını neler bekliyor? Seçim sonrası kentsel dönüşüm hızlanacak mı? 

Seçimlerden önce sık sık konut piyasasının geleceği merak ediliyordu. Peki İstanbul gayrimenkul piyasasını neler bekliyor?

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dengiz tarafından kuruldu.

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akdemir tarafından kuruldu.

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sert tarafından kuruldu.

Nım Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nım Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azad Okay tarafından kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Buy In İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy In İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Muhammed Nazım Bektemur tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün İstanbul Kartal'da yer alan gayrimenkullerinin KDV hariç değerlerinin toplamı 207 milyon 235 bin TL, KDV dahil ise 244 milyon 537 bin TL olarak belirlendi.

Tamkın Group Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tamkın Group Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Yasın F Alaqaılı tarafından kuruldu.

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar incelenecek!

TBMM Dilekçe Komisyonu, ön ödemeli gayrimenkul satışlarda yaşanan sorunlar için kurulan alt komisyon raporunu onayladı.

KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi'ni gerçekleştirdi. Peki KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı? İşte ayrıntılar...

N İstanbul Gayrimenkul Gıda Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

N İstanbul Gayrimenkul Gıda Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

N İstanbul Gayrimenkul Gıda Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te, Nuran Özgür Müdürlüğü'nde kuruldu.


N İstanbul Gayrimenkul Gıda Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;GAYRİMENKUL a )  Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu  yapmak. b  ) Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli       kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c )  Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d )  Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e)  Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f ) Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her...