05 / 05 / 2024

N Kazançlı Formül

N Kazançlı Formül

Hayata geçirdiği ‘N’ marka projelerle bugüne kadar 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel + Residence projesinden ev almak isteyenlere ‘N’ kazançlı formülü sundu.

Bu yıl temettü hisselerine yatırım yapmak kazandırır mı? Temettü hisselerinden nasıl para kazanılır?

Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar, temettü hisselerinden nasıl para kazanılacağını merakla araştırılıyor. Peki temettü hisselerinden nasıl para kazanılır? Bu yıl temettü yatırımı yapmak mantıklı mı? Borsada Tek Başına isimli bir kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı

2010'da 100 bin TL ile bunu yapsaydınız şimdi 7 milyon TL'niz olurdu! Borsadan nasıl para kazanılır? 

219,4 bin takipçili Borsa Filozofu, resmi X sosyal medya hesabından örneğiyle beraber 'Borsadan nasıl para kazanılır?' sorusunun yanıtını verdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Borsa yatırımı nasıl sonuç verir? Borsada para nasıl kazanılır?

Analist Arif Coşkun, X hesabından yaptığı paylaşımda, borsada paranın nasıl kazanılacağını ve borsa yatırımının nasıl sonuç vereceğini örnekler vererek açıkladı.

Kira geliriniz 9 bin 500 lirayı geçiyorsa şimdi bakın! Peş peşe açıklandı! Kira vergisinde kazançlı çıkabilirsiniz!

Milyonlarca mülk sahibinin, 2022 senesinde elde ettiği kira gelirleri için 1-31 Mart tarihleri arasında beyanname vermesi gerekiyor. Kira geliriniz 9 bin 500 lirayı geçiyorsa şimdi bakın! Peş peşe açıklandı! Kira vergisinde kazançlı çıkabilirsiniz!

0850’li hatlardan ‘yüksek kazançlı’ iş tekliflerine aman dikkat! Bu numaraları sakın açmayın!

Yüksek kazançlı iş vaadiyle vatandaşları dolandıran sahtekarlar türedi. Özellikle 0850’li hatlardan gözüne kestirdiği kişilere kısa mesaj veya WhatsApp üzerinden yüksek gelirli iş teklifinde bulunan bazı sahtekarlara ilişkin sikayetvar.com’a şikayet yağıyor.

Ne altın ne de dolar! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Buna yatırım yapan kazançlı çıkacak

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, kazançlı çıkacakları yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne de dolar...

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolarda son durum: İlk gören kazançlı çıkacak

Dolar kurunda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yastık altında doları olanlar ilk gören kazançlı çıkacak hemen bakın bugün dolar ne kadar?

Değer artış kazancı vergisi yarın başlıyor!

Değer artış kazancı vergisi, Gelir Vergisi Kanunu gereğince gayrimenkul satışlarında elde edilen kazanç için ödeniyor. Senede iki taksitte ödenebilen değer artış kazancı vergisi yarın başlıyor..

Yatırımını dükkan alarak yapanlar kazançlı çıkıyor!

Yatırım yapanlar genellikle ilk olarak konut almayı tercih etse de tercihini dükkandan yapanlar her dönem kazançlı çıkıyor.

N5 Suites'te fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formül hazırladı.Otel ve rezidans konseptinde inşa edilen projede 229 bin liraya satışa sunuluyor.

Özyurtlar N Kazançlı Formülle ev sahibi olma imkanı sunuyor!

Hayata geçirdiği ‘N’ marka projelerle bugüne kadar 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel + Residence projesinden ev almak isteyenlere ‘N’ kazançlı formülü sundu.

Özyurtlar N5 Suites projesinde N kazançlı formül!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formülü hazırladı. Buna göre N5 Suites’den daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyo

Ankara Kazan'da terminal binasının açılışı gerçekleşti!

Kazan Belediyesi'nin Satıkadın Mahallesi'nde yaptığı terminal binasının açılışı gerçekleşti. Daha önce ilçenin merkezinde bulunan terminalin görüntüsünün hoş olmadığı, elektrik, su, tuvalet ve ısınma konusunda sıkıntı yaşandığı öğrenildi.

N Kazançlı Formül Haberi

N Kazançlı Formül

Otel ve rezidans konseptinde inşa edilen N5 Suites, gelişen altyapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt’ta yükseliyor. Satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgi gören proje, avantajlı fiyatlarının yanı sıra yüksek kira getirisiyle hem oturum hem de yatırım amaçlı konut arayanlara büyük fırsat sunuyor.



N5 Suites Otel + Residence’dan ev alanların ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları dönemde dairelerini kiraya verebileceğini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ebru Özyurt “Projede 229.000 liradan satışa sunulan 40 metrekare büyüklüğündeki suit daireler aylık 3 bin liradan kiralanabilecek. Böylece N5 Suites Otel + Residence’dan ev alanlar taksitlerini kira geliriyle ödeyebilecek” dedi.


60 aya sıfır faiz


321 konut ve 8 ticari birimden oluşan projede yer alan son 73 dairenin çok özel bir...