09 / 05 / 2024

N latis İzmir Narlıdere

N latis İzmir Narlıdere

Ancın İnşaat tarafından hayata geçirilen N Latis İzmir projesi toplam 10 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. N Latis İzmir daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir N Latis Evleri!

N Latis İzmir projesi İzmir Narlıdere'de yükseliyor. Toplam 10 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İzmir N Latis Evleri'nde birinci kat tamamen sosyal alana özel olarak ayrıldı.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi bugün!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için beklenen gün geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, dev proje için bugün ihaleye çıkıyor. 

İzmir'de tüm binaların envanteri çıkarılacak!

İzmir'de art arda yaşanan depremlerden sonra tüm İzmirliler yaşadıkları binaların sağlamlılığını sorguluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kentte tüm binaların envanterinin çıkarılacağını dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm acil ihtiyaç!

Kentsel dönüşüm İzmir ve Türkiye'nin birçok şehrinde acil ihtiyaç. Peki kentsel dönüşüm çalışmaları neden hızlandırılamıyor?

İzmir Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşümü İzmir Büyükşehir Belediyesi başlatacak devamını ise müteahhitler getirecek.

Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah İzmir Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki dönüşümü hızlı şekilde gerçekleştireceğiz." dedi.

Altın Orman İzmir iletişim!

Satışların devam ettiği Gordion Altın Orman İzmir projesinde fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2020 yılında yapılacak...

Mavişehir Opera Binası'nın temeli 2018'de atılacak!

Karşıyaka Mavişehir’de yapacakları Opera binası için Kamu İhale Kurumu'nun 2. ihale iptaline karşı açılan davanın kazanıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "2018’de opera ve bale binamızın yer teslimini yapıp temelini atacağız" dedi.

Kınık İzmir TOKİ kura sonucu tam listesi!

Kınık İzmir TOKİ kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı. Toplamda 271 adet daireden oluşan projede satışlar kura çekimi ile yapılıyor.

İzmir'de yatay kentsel dönüşüm planlanmalı!

Kurulduğu 1986 yılından bu yana 10 binden fazla konut üreten, kamuda birçok başarılı uygulama gerçekleştiren Palandöken Hakbir İnşaat, İzmir'in kentsel dönüşümü adına çalışıyor.

Gayrimenkul sektörünün anahtarı İzmir'in elinde!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, Kuşadası'nda İzmirli emlakçılarla bir araya geldi. Güleroğlu,“En güvenli yatırım aracı olan gayrimenkulde, sektörün anahtarı İzmir’in elinde” diye konuştu.

İzmir Karabağlar'ın yeni planlaması 2017'de tamam!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu oldu. 480 bin nüfuslu İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'da otel, sinema, tiyatro salonu bulunmadığını vurguladı; ancak sağlıklı bir planlamayla, kentsel dönüşümle bu dezavantaj gibi görünen durumu avantaja dönüştüreceklerini söyledi.

N latis İzmir Narlıdere Haberi

N latis İzmir Narlıdere

N Latis İzmir projesi İzmir Narlıdere'de yükseliyor. N Latis İzmir projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.


Birinci katı sosyal alan ve home office olarak kullanılacak olan projede 3 adet home office, kuaför, cafe ve alışveriş merkezleri de bulunuyor.


N Latis İzmir daire fiyatları;

İzmir N Latis Evleri'nde 1 oda 1 salon daire fiyatı 500 bin TL' den başlayarak satışa sunuluyor.


N Latis İzmir projesindeki daireler içerisinde bahçeli seçenekleri de var. Proje içerisinde yoga, plates, yüzme havuzu, fitness center ve Türk hamamı bulunuyor.


İzmir N Latis iletişim

Satış Ofisi:Atatürk Cad. berrin Reşat Aksoy Plaza No:384 Kat:5 D:9 Alsancak / İZMİR

Tel:  444 9 262

Web:  [email protected]

Beyza...