18 / 07 / 2024

n loft lokasyon bilgileri

n loft lokasyon bilgileri

Kuruluğu günden itibaren inşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Bitez İnşaat; İzmir Sevdası ve Bodrum tarzınımn ilk kez bir arada buluştuğu N Loft Projesi yoğun ilgi gören lansman toplantısı ile İzmirliler ile buluştu.

Cer Loft'ta ön satışlar başladı! Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Ege Yapı imzasını taşıyan Cer Loft'un yeni etabında ön satışlar başladı. Projede 24 vade ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Cer Loft'un yeni etabı 24 ay 0 faiz fırsatıyla ön satışta! 

Cer Loft'un yeni etabında 24 ay 0 faiz fırsatıyla ön satış başladı. Cer Loft'un T1 etabında, 1+1 ve 2+1 konutlar yer alıyor. İşte Cer Loft'un yeni etabı ile ilgili merak edilenler...

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Sylvester Stallone 35.4 milyon dolara ev aldı!

Hollywood'un sevilen isimlerinden Sylvester Stallone 35.4 milyon dolara malikane satın aldı. Lokasyon bilgileri bilinmeyen evin bahçesinin okyanusa açıldığı iddia edildi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Studio Loft stüdyo ve sanat galerisine dönüştü!

Y.Mimar Nail Egemen Yerce ve Mimar Ayça Taylan tarafından tasarlanan Studio Loft, standart bir dairenin bir fotoğraf sanatçısının yaşam alanı, stüdyosu ve sanat galerisine dönüşüm projesi oldu.

Marmara Loft: Kartal'da ev sahibi olmanın emsalsiz fırsatı!

Daire fiyatlarının 378 bin TL'den başladığı Marmara Loft projesi "Kartal'da ev sahibi olmanın emsalsiz fırsatı" sloganı ile satış sürecine devam ediyor.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Kartal Marine Loft'ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Denge Yapı Mimarlık ve MTB Mimarlık imzası ile Kartal'da inşa edilen Marine Loft projesinde inşaat çalışmaları başladı. Satış öncesinde ön talebin toplandığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 

İncek Loft’ta Ankara'nın ilk sanat galerisi açıldı!

Ankara'da inşa edilen İncek Loft projesinde RC Art iş birliğiyle ilk sanat galerisi olan ‘İncek Loft Art Gallery by RC’ kapılarını açtı.

Bulvar Loft’ta kampanya için son gün 18 Haziran!

Ankara’nın genişleme aksı üzerinde yaşam ve getiri bakımından en avantajlı noktalar üzerinde gösterilen Bulvar Loft’ta 18 Haziran’a kadar eski fiyatlarını uygulamada tutacak. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar devreye girecek...

n loft lokasyon bilgileri Haberi

n loft lokasyon bilgileri

Faaliyette bulunduğu bölgelerin en güzide noktalarında ürettiği projelerde; bireylerin sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerini göz ardı etmeyen çok özel mimariler üreten Bitez İnşaat, N Loft Projesi ile İzmir'de yeni bir yaşantı hayali kuranlara sakinliği ve lüks yaşamın gereksinimlerini modern bir tasarımla buluşturuyor. N Loft Projesi; merkeze 25 dakika, otoban üzerinde, havalimanına, Çeşme ve Alaçatı'ya 30 dakika uzaklıktaki konumu ile çekim noktası oluyor. 


Bahçe ve loft daireler olmak üzere 4 farklı temel plan düzeninde planlanan N Loft Projesi 5.512 metrekare arsa üzerinde 44 adet lüks daireden oluşuyor. 


Yüzme havuzu, fitness, otopark, kontrollü giriş çıkışları şehir merkezine yakın ama şehir hayatının yoğunluğundan uzak yaşamak isteyenlere şıklığından ödün vermeden farklı bir yaşam imkanı sunuyor. 


'FARKIMIZ GÖRÜLECEK' 


İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan, "Faaliyete başladığımız günden itibaren...