30 / 04 / 2024

n merkez güncel fiyatlar

n merkez güncel fiyatlar

N Merkez Konutları 32 bin metrekare alan üzerinde 6 blok halinde hayata geçiyor. AVM ve konut projesi olarak düzenlenen N Merkez satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

N Merkez güncel fiyatlar!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçen N Merkez Konutları 6 blok halinde inşa ediliyor. Proje 32 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İşte N Merkez güncel fiyatlar...

Bankaların konut kredisi güncel faiz oranları neler? 900 bin TL konut kredisi alınırsa aylık ödeme tutarı ne kadar olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini 500 baz puan artışı sonucunda yüzde 40 seviyesine çıkarmasıyla, konut kredisi faiz oranlarına ilişkin araştırmalar yapılıyor. Peki, güncel konut kredisi faiz oranlar neler? İşte detaylar...

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk günün de dolar kuru merak ediliyor. 1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı.

18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru fiyatlarındaki son durum haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar ? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru.

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

1 gram bile altını olan nefes bile almadan baksın! Altın fiyatları bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları....

16 Temmuz 2023 dolar ne kadar? Bugün euro kaç TL? İşte son dakika güncel döviz kurları...

Yatırımcılar ve vatandaşlar, döviz kurlarını yakından takip ediyor. Peki, dolar ne kadar? Bugün euro kaç TL? İşte 16 Temmuz 2023 son dakika güncel döviz kurları...

Gram altın 1642 TL! Çeyrek, tam, yarım ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları...

Haftanın son günü olan 16 Temmuz Pazar güncel altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenler ve altına yatırım yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki, gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar, kaç TL?

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 

Karaca'nın konuşan airfryeri bir gecede zamlandı: İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı

Yükselen döviz kuru birçok ürünün fiyatlarında artışlara neden oldu. Ayrıca yapılan vergi arttırımı da fiyatların yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Peki Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer ne kadar, kaç TL oldu? İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı...

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı 

Brent petrolün varil fiyatı dün 76,60 dolara kadar yükselirken, günü 74,65 dolardan tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı.

n merkez güncel fiyatlar Haberi

n merkez güncel fiyatlar

N Merkez Konutları Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçiyor. Projede yer alan konutlar Doğan Araslı Bulvarında yükseliyor.


N Merkez Konut projesi 6 blok halinde tasarlanıyor. Proje 32 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.


Esenyurt N Merkez Evleri Konut Ve AVM projesi olarak hayata geçiyor. Projede 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer alıyor. 


N Merkez satılık daire fiyatları!

1 oda 1 salon 179 bin TL,

2 oda 1 salon 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


N Merkez iletişim:

Tel: 444 4 027

Web: http://www.nmerkez.com/

Merve...