17 / 05 / 2024

N Sarı Yapı adres 

N Sarı Yapı adres 

N Sarı Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Turan Sarıkaya tarafından kuruldu.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Kaynak ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Salınım Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Salınım Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirbaş tarafından kuruldu.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Atabek Konutları'nın lansmanı yapıldı!

Atabek Şirketler Grubu imzasıyla hayata geçirilecek olan Atabek Konutları'nın lansmanı yapıldı. Projedeki konutların fiyatları 670 bin TL ile 950 bin TL arasında değişiyor...

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunda başvuru süresi uzatıldı!

7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunda Yer Alan Başvuru ve İlk Taksit Ödeme Sürelerinin Uzatılmasına İlişkin Karar 31581 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gönültaş Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gönültaş Yapı Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de 6 milyon TL sermaye bedeli  ile Selahattin Gönültaş  ve Remzi Gönültaş  tarafından kuruldu.

Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

N Sarı Yapı adres  Haberi

N Sarı Yapı adres 

N Sarı Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Turan Sarıkaya tarafından kuruldu.

N Sarı Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...