02 / 05 / 2024

n şehir projesi fiyatları

n şehir projesi fiyatları

Toplam 678 adet konuttan meydana gelen N Şehir Esenyurt projesinde satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimler satış sonrasında hemen gerçekleşiyor.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Eskişehir 2023 projesi detayları...

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Nevşehir’deki Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli Mart’ta atılacak!

Nevşehir’de TOKİ tarafından inşa edilecek 1. Etap Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tarihi belli oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Nevşehir’deki kentsel dönüşümün tarihi…

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin imar planı onaylandı!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap bölgenin imar planı onaylandı.

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi'nde kura bugün çekiliyor!

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap'ta 749 adet konutun kura çekilişi bugün Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda Noter huzurunda yapılacak...  

Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları!

Rami’deki gıda toptancıları bugün Altınşehir’de taşınacakları yeni merkezlerindeki dükkanlar için kura çekiliyorlar.  İşte Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları...

Doğanbey kentsel dönüşüm projesi Bursa Büyükşehir'in gündeminde!

Bursa’da kentin merkezinde 23 katlı inşa edilen ve sıkça tartışmalara konu olan Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’ne bir kez daha geldi.

TOKİ’den Kırşehir’e kentsel dönüşüm projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Kırşehir Belediyesi ortaklığınca hazırlanan kentsel dönüşüm projesi toplamda 2 ayrı bölgeye inşa edilecek.

n şehir projesi fiyatları Haberi

n şehir projesi fiyatları

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Şehir projesi Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 70 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 82 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 140 metrekare büyüklüğe sahip.


Özyurtlar İnşaat N Şehir projesi 13 katlı 8 blok halinde yükseliyor. Proje 30 bin 188 metrekare alan üzerine yayılıyor.


678 adet konuttan meydana gelen N Şehir Esenyurt projesinde blokların alt katlarında 137 adet dükkan bulunuyor. Projede satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri mevcut.


N Şehir Esenyurt satılık daire bedelleri banka kredisi ile vadelendiriliyor. Projede yeşil alanlar, fitness center, yürüyüş parkuru, çardaklar, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahaları gibi alanlar bulunuyor.


N Şehir Esenyurt iletişim

Özyurtlar...