08 / 05 / 2024

n5 suites görselleri

n5 suites görselleri

Özyurtlar İnşaat N5 Suites daire fiyatları 169 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Beylikdüzü'nde yükselen Özyurtlar N5 Suites projesinde daireler Haziran 2015 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

N5 Suites görselleri!

N5 Suites görselleri ve daire fiyatlarını haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz. Stüdyo daireler 149 bin liradan alıcılarını bekliyor...

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

N5 Suites'te 60 daire satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta yaptığı N5 Suites Otel ve Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenlendi, İlgi gören kampanya ile 1 ayda satışa sunulan 73 daireden 60'ı satıldı.

N5 Suites Esenyurt'un yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi. Seçim öncesi olmasına rağmen büyük ilgi gören kampanyada satışa sunulan 73 dairenin 60 tanesi satıldı.

N5 Suites projesinin yüzde 80’i satıldı!

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği “Yatırımın En Kazançlı Formülü” kampanyası yoğun ilgi gördü. Seçim öncesine denk gelen ekim ayı boyunca tam 60 daire satıldı.

N5 Suites Özyurtlar'da 229 bin TL'ye!

Sınırlı sayıda kalan daireler için fırsatların devam ettiği N5 Suites Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projede daire fiyatları 229 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

N5 Suites'ten daire alanlar ticari tapuya sahip oluyor!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için 'yeni bir kampanya başlattı. Buna göre daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebilecek.

N5 Suites'ten ev alanlar kira kampanyasından yararlanabilecek!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'taki N5 Suites Otel+Residence projesi için kampanya başlattı. Buna göre N5 Suites'den daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyor.

N5 Suites projesinde suit dairelerin kirası 3.000 lira!

N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formülü hazırladı. Buna göre; N5 Suites’ten daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyor.

Özyurtlar N5 Suites projesinde N kazançlı formül!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formülü hazırladı. Buna göre N5 Suites’den daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyo

Akro Yapı Karma Suites görselleri!

Göktürk'te hayata geçen Karma Suites 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleriyle satışa sunuluyor. Proje Akro Yapı tarafından inşa ediliyor. Karma Suites projesinin görselleri haberimizde yer alıyor.

N5 Suites'te oturmadığın dönemde kirala kampanyası!

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından, Esenyurt'ta otel - rezidans konseptinde inşa edilen N5 Suites' te 'Oturmadığın dönemde kirala' yöntemi uygulanacak. Projede daire fiyatları 190 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Beylikdüzü N5 Suites resimleri!

Beylikdüzü N5 Suites resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 330 adet bağımsız alandan meydana gelen Beylikdüzü N5 Suites projesinde daire fiyatları 169 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Özyurtlar İnşaat N5 Suites daire fiyatları!

Özyurtlar İnşaat N5 Suites daire fiyatları 169 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Beylikdüzü'nde yükselen Özyurtlar N5 Suites projesinde daireler Haziran 2015 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

n5 suites görselleri Haberi

n5 suites görselleri


N5 Suites projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Özyurtlar İnşaat N5 Suites daire fiyatları bilgisinden önce proje detaylarına yer verelim. 


Beylikdüzü N5 Suites projesi 330 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. N5 Suites Beylikdüzü projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. N5 Suites Beylikdüzü teslim tarihi Haziran 2015 olarak belirtiliyor.


Özyurtlar N5 Suites projesi 16 katlı tek blok halinde yükseliyor. Özyurtlar N5 Suites Beylikdüzü projesinde yüzde 30 peşinat ödemesinden sonra banka kredisi kullanılarak taksitlendirme yapılıyor.



Özyurtlar İnşaat N5 Suites daire fiyatları!


Özyurtlar İnşaat N5 Suites daire fiyatları 169 bin liradan başlayarak değişiyor. Özyurtlar N5 Suites Beylikdüzü projesinde 190 adet daire, 132 adet otel odası ve 8 adet ticari birim yer alıyor.


Özyurtlar N5 Suites projesinde 101 tane stüdyo,...