07 / 05 / 2024

nabi avcı kütahya okul

nabi avcı kütahya okul

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kütahya’ya 2 yeni okul binası daha yapılacağı müjdesini verdi. Bakan Avcı, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nın Sevgi Yolu üzerindeki seçim bürosunda vatandaşlara hitap etti.

Nabi Avcı: Şehirler için yeni düzene ihtiyaç var!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, 3. Milli Kültür Şûrası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Avcı, Karaköy Yolcu Salonu’nun yıkılması ile ilgili olarak da açıklama yaptı...

Nabi Avcı'dan Topkapı Sarayı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Topkapı Sarayı'nın zemin kayması hakkında hakkında açıklama yaptı.

Nabi Avcı: AKM yerine yeni opera binası yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AKM binasıyla ilgili: "O binadan hayır gelmeyeceği İstanbul Teknik Üniversitesi raporundan da belli. Rapor olmasa bile çıplak gözle görülüyor zaten.Orada İstanbul'a yakışan bir opera binasının yeniden projelendirilmesi ve yapılması gerekiyor." dedi.

Nabi Avcı Amsterdam'da açılan Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret etti!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Hollanda temasları kapsamında Amsterdam Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret etti.

Nabi Avcı: Bolu’daki turizm yatırımlarına destek vereceğiz!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la makamında görüştü. Bakan Avcı bu görüşmede, “Ben ve Bakanlığım Köroğlu ile ilgili yapılacak çalışmalarda ve Bolu’daki turizm yatırımlarına gerekli desteği vereceğiz” dedi.

Kütahya'ya 2 yeni okul yapılacak!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kütahya’ya 2 yeni okul binası daha yapılacağı müjdesini verdi. Bakan Avcı, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nın Sevgi Yolu üzerindeki seçim bürosunda vatandaşlara hitap etti.

Nabi Avcı Eskişehir'de açık hava müzesi inşaatını inceledi!

Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı’nda bulunan ve Türk dünyası ülkelerinde bulunan önemli eserlerin minyatürlerinin yer alacağı alandaki çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ Denizli ve Kütahya'da ilköğretim okulları inşaatı ihalesi!

TOKİ Denizli ve Kütahya'da 16 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ihalesini 13 Aralık 2012 tarihinde yapacak...

NG Kütahya Seramik, Çorlu'da yeni showhouse'nu açtı!

NG Kütahya Seramik’in Çorlu’daki iş ortağı Kırcalı Yapı’nın yeni showhouse’u dün görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılanlar, NG Kütahya Seramik’in son trend tasarımlarını, yenilikleri ve göz alıcı ürünlerini inceleme şansı yakaladı...

Kütahya Belediyesi'nden satılık işyeri, daire ve arsa!

Kütahya Belediyesi'ne ait 7 adet işyeri, 6 adet daire ve 1 adet arsa açık teklif usulü ile satılıyor...

TOKİ Kütahya Altıntaş'ta kura çekilişi 17 Kasım'da yapılıyor!

TOKİ Kütahya Altıntaş Konutları'nın kura çekilişi yarın saat 10.00'da Belediye Kültür Sarayı'nda yapılıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 afet konutunun ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Kütahya Simav ve Hisarcık'taki toplam 96 adet afet konutunun ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 adet afet konutunun ihalesi 12 Kasım'da!

TOKİ Kütahya Simav'da 51 adet, Hisarcık'ta 45 adet bulunan afet konutlarının ihalesini 12 Kasım günü yapıyor...

nabi avcı kütahya okul Haberi

nabi avcı kütahya okul

Bakan Avcı, Kütahya’da 2002 yılında 327 okulun olduğunu, AK Parti iktidarlarında bu sayının 723’e yükseldiğini kaydetti. Avcı, Kütahya’ya Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi ile Bilim Sanat Merkezi binaları yapacaklarını dile getirdi.

Gelecek nesillere huzurlu ve müreffeh bir Türkiye bırakmak için çalıştıklarını belirten Avcı, "Bildiklerimizi gençlerimize ve çocuklarımıza, özellikle ilk defa oy kullanacaklara hizmetlerimizi anlatmalıyız. Türkiye’nin maceraya girmeden bir 10 yıl daha istikrara ihtiyacı var. Biz bu istikrarı, dayanışmayı, birliğimizi, bütünlüğümüz, gayretimizi sürdürürsek, 10 yıl sonra CHP bile gelse bozamaz. Ama bunların henüz geri dönülmez bir konuma gelmiş olması lazım. Hep birlikte 2023 vizyonunu gerçekleştirelim, Türkiye’nin daha geriye dönülmez hale getirelim ve çocuklarımıza huzurlu ve daha müreffeh bir ülkeyi armağan edelim. Türkiye eğitim alanında geçmişte çok büyük tahribata uğradı. 28 Şubat...