09 / 05 / 2024

Nadıa Trading Turizm kimin

Nadıa Trading Turizm kimin

Nadıa Trading Turizm Ve Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Zıad  Alchammat tarafından kuruldu. 

TÜİK açıkladı, Turizm geliri 20 milyar doları aştı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in yaptığı açıklama doğrultusunda yer alan rakamlara göre turizm geliri Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 20 milyar doları aştı. İşte TÜİK'in açıkladığı rakamlar...

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahes İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. taarfından kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan Mahallesi, 2651 ada 5 ve 6 parsellerde yer alan 2 arsayı satıyor. Satış fiyatları dudak uçuklattı...

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Bee Global Trading İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bee Global Trading İnşaat Turizm Ticaret Limited Güngören’de  250  bin TL sermaye bedeli ile M.R.A T AL-FEH. tarafından kuruldu.

Royal Trading Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Trading Turizm Ve Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Baha Ghazı a. Almasrı tarafından kuruldu.

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Nadıa    Amır Soleımanı tarafından kuruldu.

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

Hazine arazisine inşa edilen taşınmazlar için düzenleme!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:404 bugünkü 31508 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğe göre, kamu arazileri üzerinde inşa edilen turizm tesislerinin borçları 30 Kasım 2022'ye kadar ertelendi...

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Nadıa Trading Turizm kimin Haberi

Nadıa Trading Turizm kimin

Nadıa Trading Turizm Ve Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Zıad  Alchammat tarafından kuruldu. 

Nadıa Trading Turizm Ve Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Nadıa Trading Turizm Ve Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi adres: İskenderpaşa Mah.Sofular Cad. Gül Palas Sit.No:78 A...