03 / 05 / 2024

nadir bekar

nadir bekar

Emlak ile ilgili her şeyi bulabileceğiniz hurriyetemlak.com 5 Nisan'da 2'nci yaşını kutluyor

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Bilim insanları Maraş depremlerini anlattı: Şaşırtıcı ve nadir rastlanan bir durum!

ABD'de yaşayan deprem uzmanları, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin bu kadar kısa sürede bu şiddette olmasını "şaşırtıcı" ve "nadir rastlanan" bir durum şeklinde belirtti. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul'da son dakika! Rant vergisi alınacak iddiası!

Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edilecek olan Yenişehir'den 6-7 milyar dolar rant vergisinin alınmasının öngörüldüğü gündeme geldi. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nadir Ataman, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki!

İBB ve Bakirköy CHP Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki gösterdi.

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Hbs Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbs Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Seviç ve Hakan Bekar ortaklığında kuruldu.

Bekara ev kiralamayan ev sahibine ceza verildi!

Bekar ve erkek olduğu için kendisine ev kiralamayan ev sahibini Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na şikayet eden vatandaş haklı bulundu. Alınan karar göre; "medeni hal" ve "cinsiyet" temelinde ayrımcılık yasağının ihlal edildiğine hükmedildi, ev sahibine ceza verildi.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul'un güzergahındaki arazilere ilişkin açıklama!

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un imar planlarında ayrımcılık yapılacağını ileri sürdü. Ataman, İBB'nin ve CHP’li belediyelerin arazilerine düşük imar verileceğini belirtti.

Bekara ev verilmemesi ayrımcılık sayıldı!

Anayasa Mahkemesi Batman Hasankeyf'te yapılan baraj nedeniyle yerleşim alanına taşınması projesinden bekar olanın faydalanamamasını ayrımcılık olduğu yönünde hüküm verdi. 

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Meclis üyesi Nadir Ataman, TOKİ'nin Kanal İstanbul projesi kapsamında bulunan Sazlıbosna Mahallesi’nde 970 bin 300 metrekare büyüklüğünde mera ve tarla alanlarını ihaleye çıkarmasına tepki gösterdi.

Kanal İstanbul'u hangi şirket yapacak?

İBB ve Bakirköy CHP Belediye meclis üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Müzayedelerde kripto para dönemi!

Müzayede evi Sotheby's, önümüzdeki ay açık artırmayla satışa sunacağı ve tahmini değeri 10 milyon dolarla 15 milyon dolar arasında belirlenen 101 karatlık nadir bir elmasın ödemelerinde Bitcoin ve Ether'i kabul edeceğine dikkat çekti. 

nadir bekar Haberi

nadir bekar

5 Nisan 2006 yılında tüketici ile buluşan hurriyetemlak.com internet sitesi 2'nci yaşını iddialı bir reklam kampanyası ile kutluyor. Türkiye gayrimenkul sektörünün uzmanı olan site, ev aramanın kolay yolunu eğlenceli bir üslup ile aktarıyor.

Nadir Bekar ve Mirsad Heroviç İmzalı Reklam Filmi Ses Getiriyor

Stratejik altyapı çalışmaları ve senaryosu Gram Reklam tarafından hazırlanan reklam filminin yapımında, son dönemde birbirinden iddialı reklam filmleri ile adından sıkça söz ettiren genç kuşağın başarılı yönetmenlerinden Nadir Bekar ve "Mutluluk" filmi ile Yeşilçam ödüllerinde...