16 / 05 / 2024

Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi

Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi

Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Muharrem Nadir Güllü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Güllük'te denize sıfır kaçak yapıya tepki!

Güllük’te, denize sıfır yapılan bir inşaatın, Milas Belediyesi tarafından iki kez durdurma tutanağı düzenlenmesine karşın inşaatının sürmesi, Güllük halkının tepkilerine neden oldu.

Mehmet Güllüoğlu: Depremler değil, bina öldürür!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Güllüoğlu, "Depremler değil, bina öldürür diyoruz. O yüzden yapı stokları önemli. Köylerde kerpiç evler, kötü malzeme kullanılmış ve mühendislik almamış evler var." dedi.

Ünlü baklavacı Nadir Güllü inşaat sektörüne girdi!

Karaköy Güllüoğlu'nun patronu ünlü baklavacı Nadir Güllü, bugün Beyoğlu'nda yeni bir inşaat şirketi kurdu. Nadir Güllü İnşaat Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nadir Güllü İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nadir Güllü İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Nadir Güllü, Murat Güllü ve Ömer Güllü tarafından kuruldu.

Gülsem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gülsem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Güllü Yıldız ve Alparsalan Safa Yıldız ortaklığında 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Çankırı Korgun'da 117 yıl sonra gölet yapılacak!

Çankırı'da 1899 yılında 2. Abdulhamid'e dilekçeyle başvurarak talep ettikleri ve 117 yıllık sürede çeşitli nedenlerle yapılamayan köyün içme ve sulama suyu ihtiyacını karşılayacak göletin yapımına başlandı.

Ergün Turan: Daha güvenli yapılar için çaba harcıyoruz!

Sabah Gazetesi tarafından Bursa’da düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı’nda konuşan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, vatandaşların güvenli yapılarda, daha güzel şehirlerde yaşamaları için ortak çaba harcadıklarını söyledi.

Kira artışı kanunen neye göre yapılır?

Mesken ve işyerini kiraya veren mal sahipleri, sözleşmenin yıllık olarak uzaması halinde kira bedelinde artış yapma hakkına sahip oluyor. Peki, kira artışı kanunen neye göre yapılır? İşte yanıtı..

İdris Güllüce: Türkiye'de 7 milyon riski yapı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'kentsel dönüşümde rant var' eleştirilerine cevap verirken ilginç bir istatistiği paylaştı. Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli yani depreme dayanıksız olduğunu söyledi.

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

İdris Güllüce: 7 milyon bina yenilenmeli!

Bursa'da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSIAD) üyeleriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli olduğunu söyledi.

İdris Güllüce'nin 21 Ekim programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 21 Ekim Çarşamba günü açılış ve imza törenlerine katılacak.

Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi

Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Muharrem Nadir Güllü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat, tesisat, teçhizat, montaj, proje, müşavirlik, restorasyon, dekorasyon, onarım işlerinin yüklenimi altında bulunmak, gerçek veya tüzel kişilere ait gayrimenkuller üzerinde yapılacak veya satın alınacak veya kat karşılığında her türlü inşaatın yapımını üstlenmek veya kısmen yaptırmak, temin ve organize etmek. Bu işler tek başına veya başkaları ile alıp yapmak veya yaptırmak. Bu çalışmalarla ilgili her türlü izin ve çalışma belgesi almak, makine, teçhizat, iş gücü işletme ve yapım malzemesini ihraç etmek veya ithal etmek bu...