25 / 07 / 2024

Nadiroğlu Gayrimenkul Mühendislik İnşaat adres

Nadiroğlu Gayrimenkul Mühendislik İnşaat adres

Nadiroğlu Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Peksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Ayın tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Statue Gayrimenkul Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Statue Gayrimenkul Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Alper Gündüz ve Erinç Şener ortaklığında kuruldu.

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Agit Adkovayçin tarafından kuruldu. 

Skyist Property Gayrimenkul Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyist Property Gayrimenkul Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Mehmet Yıldız tarafından kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Soğanlık’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kurt tarafından kuruldu.

Pera Grup Mühendislik Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Grup Mühendislik Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bingöl tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic Şirketi Bağcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Bekiroğlu tarafından kuruldu.

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ömer Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Nadiroğlu Gayrimenkul Mühendislik İnşaat adres Haberi

Nadiroğlu Gayrimenkul Mühendislik İnşaat adres

Nadiroğlu Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Peksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta kuruldu. 


Nadiroğlu Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü emlak , gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek ve komisyonculuğunu yapmak 2.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 4.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve...