17 / 05 / 2024

Nahit Kanberoğlu

Nahit Kanberoğlu

KNB İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Nahit Kanberoğlu tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Tunusbağı Caddesi'nde kuruldu.

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ersoy Kanberoğlu tarafından kuruldu.

FKN Tarım ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FKN Tarım ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu. 

Zonguldak Kilimli'de hastane sorunu çözüldü!

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kilimli'de ki sağlık yatırımları hakkında bilgiler veren Karberoğlu, hastane yapımı için arsa sorununu çözdüklerini belirtti.

Eduka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Kanberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, Kağnı Sokak'ta kuruldu.

Eduka Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Kanberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi'nde kuruldu.

Kanberoğlu Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanberoğlu Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Taşdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Akşemseddin Mahallesi 'nde kuruldu.

Kanberoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanberoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oruç Kanberoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Esenyurt, Hürriyet Mahallesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde kuruldu.

Keptioğlu İnşaat Taahhüt Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keptioğlu İnşaat Taahhüt Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nahit Kepti ve Nahil Kepti ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kadıköy, Eğitim Mahallesi'nde kuruldu.

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Taner Kanberoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Kanberoğlu Endüstri Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kanberoğlu Endüstri Yapı Anonim Şirketi, Yalçın Kanber Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım 2014 tarihinde Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

KNB İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KNB İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Nahit Kanberoğlu tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Tunusbağı Caddesi'nde kuruldu.

Edutur Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Edutur Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi, Fatih Kanberoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Aralık'ta Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi Kağnı Sokak, No:9/2'de kuruldu

Nahit Kanberoğlu Haberi

Nahit Kanberoğlu

KNB İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Nahit Kanberoğlu tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta kuruldu. 


KNB İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü endüstri ürün tasarımı grafik web tasarımı iç mimarlık mimari tasarımı yapmak.


KNB İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Tunusbağı Caddesi,...