09 / 05 / 2024

Nahit Kepti

Nahit Kepti

Keptioğlu İnşaat Taahhüt Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nahit Kepti ve Nahil Kepti ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kadıköy, Eğitim Mahallesi'nde kuruldu.

Lebissos Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lebissos Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Pabuççu tarafından kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Nahit Kiler Kimdir? Nahit Kiler ne iş yapıyor?

Nahit Kiler kimdir? Nahit Kiler’in mesleği nedir? Nahit Kiler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Mimar Nahit Yılmaz vefat etti!

Deva Holding'ten emekli mimar ve mühendis Nahit Yılmaz vefat etti... 

Kiler GYO mega projelerin çevresinde arsa bakıyor!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Kanal İstanbul, 3’üncü Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu gibi bölgelerde yer aradıklarını açıkladı..

Nurhayat Yatırım Turizm İşletme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurhayat Yatırım Turizm İşletme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahit Bozatlı ve Walıd Amer ortaklığında kuruldu.

Nahit Kumbasar vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi 1958 mezunu Prof. Dr. Nahit Kumbasar vefat etti. Merhumun cenazesi bugün defnedilecek...

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da Nahit Sağlık tarafından kuruldu.

Ülkü Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ülkü Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nahit Bedir imzasıyla kuruldu.

Kiler GYO, İstanbul Sapphire binasını satıyor!

Kiler GYO Sapphire’in satışı için anlaştığı TFI ile sözleşmesini yenilemedi. Nahit Kiler, satış kararının sürdüğünü, teklifleri beklediklerini söyledi.

Nahit Kepti Haberi

Nahit Kepti

Keptioğlu İnşaat Taahhüt Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nahit Kepti ve Nahil Kepti ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kadıköy, Eğitim Mahallesi'nde kuruldu.  


Keptioğlu İnşaat Taahhüt Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1.Her türlü inşaat malzemeleri taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsmındaki her türlü resmi ve özel sektöre yer altı yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri karayolu demiryolu kanal köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını taahhüt ve montaj alım satım...