04 / 05 / 2024

Nahit Kiler özgeöçmiş

Nahit Kiler özgeöçmiş

Kiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler kimdir? Nahit Kiler'in eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz ile Kiler Grubu’nun inşaat projeleri ile ilgili bilgiler bu haberde...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Kiler GYO'nun 2023'ün ilk yarısındaki faaliyet karı ne kadar?

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları açıklandı.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Vahit Kiler kimdir? Evli mi?

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vahit Kiler kimdir? Vahit Kiler evli mi?

Nahit Kiler Kimdir? Nahit Kiler ne iş yapıyor?

Nahit Kiler kimdir? Nahit Kiler’in mesleği nedir? Nahit Kiler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kiler GYO 2022 yılının ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları belli oldu.

Kiler GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Kiler GYO'nun yasal kayıtlarına göre gerçekleşen 54 milyon 189 bin 491 TL tutarındaki zararın geçmiş yıllar zararlarına ilave edilmesine ve geçmiş yıllar zararları dolayısıyla kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kiler GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Kiler GYO, 447 milyon 638 bin TL olarak gerçekleşen net dönem zararının ise geçmiş yıllar karlarından mahsup edilmesine karar verdi.

Kiler GYO 2019 yılı içim kar payı dağıtacak mı?

Kiler GYO 447 milyon 638 bin TL olarak gerçekleşen net dönem zararının ise geçmiş yıllar karlarından mahsup edilmesine ve bu hususlara ilişkin hazırlanan ekteki 2019 yılı Kar Dağıtım Tablosunun Genel Kurul'un bilgi ve onayına sunulmasına karar verdi.

Kiler GYO kar dağıtmayacak!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı dağıtılabilir net dönem karının dağıtılmayarak Geçmiş Yıllar karına eklenmesine karar verdi...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Nahit Kiler özgeöçmiş Haberi

Nahit Kiler özgeöçmiş

Nahit Kiler kimdir?

Nahit Kiler, 1965 yılı Bitlis doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bitlis'te tamamlayan Nahit Kiler, bugün Kiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı.


Lise öğreniminden sonra ticari hayata atılan Nahit Kiler, babası Hikmet Kiler’in emekliliğinden sonra bakkal dükkanlarını geliştirdi ve 1994 yılında Kiler Marketler Zinciri’ni açtı.


2004 yılında 55 dükkana sahip olan Nahit Kiler, 2005 yılında ise Ankaralı market zinciri olan Canerler’i satın aldı. Firma, perakende sektöründen sonra turizm, enerji, sağlık, inşaat ve hizmet sektörlerinde yatırımlar yaptı. 


Kiler Holding’in inşaat grubu projeleri gerçekleştiren Kiler GYO Aş. ve bu projelerin inşaatını üstlenen BİSKON YAPI Aş. ile birlikte inşaat projelerini hayata geçirdi. Kiler Holding, 4 ana grup altındaki 22 şirketiyle, 10’un üzerinde farklı sektörde faaliyet göstermektedir. 


Kiler Grubu’nun inşaat projeleri..

1.Çınar Evler

2.Sapphire 

3.Kartal projesi

4.Kardelen evler

5.Zonguldak AVM

6.Esenyurt Depo