05 / 05 / 2024

nahman andiç

nahman andiç

Mango Türkiye'nin Ülke Müdürü Arif Zurnacı, kurucular Isak ve Nahman Andiç'le mağaza yeri bakmak için Anadolu turuna çıkıyor

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Fila Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fila Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arvin Andiç tarafından kuruldu.

Andi Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Andi Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Hani Andijanı tarafından kuruldu.

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit, Murat Yılmaz ve Serkan Andiç ortaklığında kuruldu.

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 75 bin TL sermaye bedeli ile Arvin Andiç, İlker Turgut ve Nermin Günel ortaklığında kuruldu.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

La Casa Emlak Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi açıldı!

La Casa Emlak Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Andiçi tarafından kuruldu.

Ular Kule İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ular Kule İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ulaş Şahin ve Arvin Andiç tarafından kuruldu. 

Bros Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bros Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Ruti Süsar, Nahman Süsar, Robeer Jason Süsar, Leyla Renee Süsar ve Can Kemal Süsar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Susi Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Susi Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Nahman Süsar tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne kütüphane ve yemekhane inşa edilecek!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde (YYÜ) kütüphane ve yemekhane binasının temeli törenle atıldı. Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde verilen kokteyl ile program son buldu.

Sincan Belediyesi 4 mahalleye 7 park yaptıracak!

Sincan Belediye Başkanlığı 7 park yaptırmak üzere ihale düzenledi. Pınarbaşı, Osmanlı, Selçuklu ve Andiçen mahallelerinde olmak üzere 7 park yaptıracak olan Sincan Belediyesi ihaleleri açık usulle gerçekleştirecek.

Sincan Andiçen Sosyal Tesisleri'nin tadilat ve onarımı yapılacak!

Sincan Belediye Başkanlığı, Andiçen Sosyal Tesisleri tadilat ve onarımı yapım işini ihale edecek. İhale 29 Temmuz 2011 saat 14.00'da Sincan Belediye Başkanlığı'nda yapılacak

nahman andiç Haberi

nahman andiç

10 yıl önce girdiği Mango'da mağaza müdür yardımcılığından Ülke Müdürlüğü'ne yükselen Açıköğretim İşletme mezunu, 33 yaşındaki Arif Zurnacı şu sıralar ciroda 3.'lüğe yükselttiği Türkiye'yi ikinci yapmak için çalışmalara başladı. Zurnacı'nın en çok güvendiği açılım ise Anadolu. Markanın kurucuları Isak ve Nahman Andic ile mağaza yeri bakmak için Anadolu'yu turlayacaklarını dile getiren Zurnacı'nın asıl amacı Mango Türkiye'yi birinci sıraya çıkarmak. Şu an Zurnacı'ya 17 ülke bağlı ama en gözde ülke Türkiye. Türkiye'nin önünde ise sıralamada İspanya ve Fransa var. Zurnacı, "Bu yıl Fransa'yı geçeriz. Kurucularımız özellikle kriz sonrası Türkiye'nin bir numaraya bile oturabileceğini düşünüyorlar" diyor. Cironun yüzde 65'i henüz İstanbul'dan gelse de açılan mağazalarla bu oranın değişeceğini söylüyor Zurnacı.

ONLINE SATIŞA BAŞLADI
Ataköy AVM, Bodrum Oasis, Forum Mersin, Metrocity, Kozyatağı...