06 / 05 / 2024

nakiboğlu anonim şirketi

nakiboğlu anonim şirketi

Nakiboğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 8 Ocak 2013 tarihinde, 2 milyon TL sermaye ile kuruldu...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Alioğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alioğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alioğlu tarafından kuruldu.

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arman Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Smn Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Smn Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Metin Görgülü tarafından açıldı.

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

Yanıkoğlu Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yanıkoğlu Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yanık tarafından kuruldu.

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehmi Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Imanıma Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı! 

Imanıma Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İman Tajık tarafından açıldı.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Beyoğlu İş Makinaları Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu İş Makinaları Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Uğurel tarafından kuruldu.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

nakiboğlu anonim şirketi Haberi

nakiboğlu anonim şirketi

2 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, faaliyet konusu ile ilgili olarak menkul ve gayri menkuller satın almak, kiralamak, kiraya vermek, arsalar almak ve bu arsalar üzerinde binalar inşa ettirmek, satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesi 4. Cadde NO. 1/3 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Ocak 2013 tarihinde kurulan firmanın Yönetim Kurulu Başkanlık görevini Hasan Hüseyin Nakiboğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini Selim Nakiboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi görevini Sacid Nakiboğlu...