07 / 05 / 2024

NAKO Ambarlar nereye gidiyor

NAKO Ambarlar nereye gidiyor

İstanbul Zeytinburnu E-5 kenarındaki Ambarlar, nereye taşınacak? NAKO Ambarlar arazisi nereye gidiyor? Ambarlar Zeytinburnu'ndan Hadımköy'e mi gidecek? NAKO Ambarlar Zeytinburnu'ndan Arnavutköy Hadımköy'e mi taşınıyor? İşte cevaplar...

Tapu harcı ödemesi nereye yapılır?

492 Sayılı Harçlar Kanunu’na bağlı 4 sayılı tarifede yer alan tapu işlemleri, tapu harcına tabi tutuluyor. Gerçek alım satım bedeli üzerinden binde 20 oranında harç ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, tapu harcı ödemesi nereye yapılır?

Emlak Konut Ispartakule başvuru bedeli nereye yatırılacak?

İstanbul Avcılar'da inşa edilen Ispartakule Evleri başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek. Projede 240 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabilecek. Peki Emlak Konut Ispartakule başvuru bedeli nereye yatırılacak?

Elektrik aboneliği için nereye başvurulur?

Bir mesken ya da işyerine taşındığınızı düşünelim. Bağımsız bölüm için aboneliklerin kullanıcı adına alınması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği için nereye başvurulur? İşte elektrik aboneliği için gerekenler..

Miras vergisi beyannamesi nereye verilir?

Veraset ve intikal vergisi kanun hükümlerine göre,bu vergi vefat ve bağış durumlarında intikal eden mallar için ödeniyor. Vergi ödemeleri için ilk olarak malların beyan edilmesi gerekiyor. Peki, miras vergisi beyannamesi nereye verilir?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuruları nereye yapılıyor?

Açık artırma usulü ile satışa sunulan TOKİ Eskişehir Odunpazarı Konutları başvuruları devam ediyor. Projede 4+1 olarak tasarlanan daireler yer alıyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuruları nereye yapılıyor?

Emlak vergisi ödemeleri nereye yapılır?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Vergi için ödenecek bedel taşınmaz malın değeri üzerinden hesaplanıyor. Peki, emlak vergisi ödemeleri nereye yapılır?

İşyeri çevre temizlik vergisi nereye ödenir?

Konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan taşınmaz mallar için belediyeye ödenen çevre temizlk vergisi belediyelerin sunduğu temizlik hizmetlerinin karşılığı olarak ödeniyor. Peki, işyeri çevre temizlik vergisi nereye ödenir?

Miras vergisi nereye ödenir?

Bir kişiye miras kalması veya çekiliş neticesinde ikramiye çıkması halinde elde edilen kazanç üzerinden Veraset ve İntikal Vergisi alınıyor. Bu vergi miras vergisi olarak da biliniyor. Peki, miras vergisi nereye ödenir?

Kadastro harcı nereye ödenir?

Kadastro işlemlerinde tapu siciline tescil edilen bazı gayrimenkullerde kayıtlı değer üzerinden harç ödemesi yapılıyor. Peki, kadastro harcı nereye ödenir? Kadastro harçları ne kadar?

Çöp vergisi nereye ne zaman yatırılır?

Mart ayı itibarıyla ödenmesi gereken vergiler arasında taşınmaz mallar adına ödenecek çöp vergisi de yer alıyor. Peki, çöp vergisi nereye ne zaman yatırılır?

Ev emlak vergisi nereye ödenir?

Ev sahiplerinin yıllık olarak ödemeleri gereken vergileri arasında emlak vergisi de bulunuyor. Bir eve paylı mülkiyet halinde malik olanlar hisseleri oranında mükellef oluyor. Peki, ev emlak vergisi nereye ödenir?

Çöp vergisi nereye yatırılır?

Belediyelerin çevre temizlik hizmetinden faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar adına ödenmesi gereken vergi çöp vergisi oluyor. Peki, çöp vergisi nereye yatırılır? Çöp vergisi ne zaman yatırılır?

İskan almak için nereye başvurulur?

İskan, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteriyor. Peki iskan nasıl alınır? İskan almak için nereye başvurulur? İşte iskan alma işlemleri..

NAKO Ambarlar nereye gidiyor Haberi

NAKO Ambarlar nereye gidiyor
Akzirve Gayrimenkul tarafından bir kısmı peşin ödeme ve bir kısmı da kat karşılığı sözleşme ile arazisi satın alınan Ambarlar, Zeytinburnu'ndan nereye taşınacak? Zeytinburnu Ambarlar, Hadımköy'e mi gidiyor? Peki Ambarlar, Arnavutköy Hadımköy'de nereye taşınıyor?


NAKO Ambarlar arazisinin satışının tüm detaylarını Emlakkulisi.com'a açıklayan S.S. NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut, Ambarlar'ın Arnavutköy Hadımköy'e taşınacağını söyledi. 


İstanbul Nakliyeciler Derneği'nin (İSNAK) Hadımköy'de kamulaştırma yoluyla 250 dönümlük bir alan edindiğini belirten Bulut, Ambarlar'ın da buraya mı taşınacağına dair sorumuz üzerine "İSNAK'ın Hadımköy arazisinin Ekim 2015'e yetişmesi zor, orası lojistik alan olarak öngörülsün.  Biz Hadımköy'de yeni bir yer arayışına gittik. Devletle herhangi bir ilişki kurmadan kendi paramızla almak üzere baktığımız birkaç arsa var, bugünlerde sonuçlanacak" dedi.


İSNAK'ın 250 dönümlük proje olduğuna dikkat çeken Bulut, NAKO'nun Hadımköy arazinin de 100-150...