29 / 04 / 2024

NAKO arsası satıldı mı

NAKO arsası satıldı mı

Zeytinburnu Ambarlar Sitesi arazisinin satışı gerçekleşti. 80 ortaklı İstanbul Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi’ne (NAKO) ait araziyi Suudi Arabistanlı Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı

İzmir Balçova'da kooperatif arsası 'üyelere haber verilmeden satıldı' iddiası!

İzmir Balçova'da yer alan 47 senelik kooperatifin arsası, üyelerin iddiasına göre habersiz ve değerinden daha düşük bedelle satıldı. İşte ayrıntılar...

O ilde konut arsası satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Nevşehir ili, Avanos ilçesinde bulunan bir konut arsası satışa çıkarıldı. Açık teklif usulüyle satılacak arsanın ihale tarihinin 8 Kasım olduğu öğrenildi.

Halk GYO'nun Palandöken'deki 3 arsası 9.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun Palandöken'deki 3 arsası toplam KDV dahil 9 milyon 750 milyon TL bedel karşılığında satıldı.

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Gaziantep'in en değerli arsası Maher'e satıldı!

Gaziantep'in en değerli arazisi Maher Holding isimli bir şirkete satıldı. Deprem toplanma merkezi olan arazide inşaat yapılmasına karşı çıkılıyor.

Van eski Devlet Hastanesi arsası satıştan kaldırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Emlak Dairesi tarafından satışa çıkarılan Van eski Devlet Hastanesi arsası satıştan kaldırıldı.

Elsan Elyaf'ın Bursa'daki fabrika binası ve arsası satılıyor!

Bir döneme damgasını vuran Elsan Elyaf'ın Bursa Orhangazi'deki fabrika binası ve arsası satışa çıkarıldı.

Galatasaray Florya arsası satıldı!

Emlak Konut tarafından bugün satışa çıkarılan Galatasaray Florya arsası 832 milyon 500 bin TL'ye satıldı..

İBB'nin Yeniköy’deki arazisi Katarlılara satıldı!

Bayrampaşa’daki Carrefoursa’ya ait arsasının ardından Yeniköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait arazi de Katarlılara satıldı. 

ADÜAŞ'ın Konya Meram arsası 2.3 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, ADÜAŞ’a ait Konya Meram arsasını özelleştirdi. Söz konusu taşınmaz 2 milyon 300 bin TL en yüksek teklifi veren Konya Şeker Sanayi'ye satıldı.

Batman'ın en büyük park arsası satıldı!

Batman parkın kurulu olduğu en büyük ve en pahalı arsası 8 küsur dönümlük arazi belediye yönetimi tarfından satılmıştır. Satılan arsaların hepsi de hisseli olup amaç vatandaşın mağduriyetini ortadan kaldırmaktı.

ÖİB'nin Manisa arsası 12.6 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Manisa Saruhanlı ilçesi'nde bulunan 156 bin metrekarelik arsasını üzerindeki binalarla birlikte satışa çıkardı. Söz konusu taşınmaz 12 milyon 600 TL'ye Aziz Tekeli'ye satıldı.

NAKO arazisi Akzirve Gayrimenkul'e kaça satıldı?

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, Zeytinburnu Ambarlar arazisini kaça satın aldı? Suudi yatırımcı Akzirve, NAKO arazisini kaça aldı? NAKO arazisi kaç milyon dolara satıldı? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut, Emlakkulisi.com'a açıkladı.

NAKO arsası satıldı mı Haberi

NAKO arsası satıldı mı


Uzun süredir dev holdinglerin peşinde olduğu Zeytinburnu Ambarlar Sitesi arazisinin satışı gerçekleşti. 180 ortaklı İstanbul Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi’ne (NAKO) ait araziyi Suudi Arabistanlı Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı. Akzirve, 120 dönümlük arazi için ambar başına sosyal tesislerle birlikte 1 milyon dolar ödeyecek. 245 ambarın bulunduğu arazi için toplam 245 milyon dolar ödenecek. Ayrıca, vergi masrafl arı da Akzirve’ye ait olacak. DÜNYA Gazetesi’nin NAKO ortaklarından aldığı bilgiye göre geçtiğimiz haftalarda ön protokolü imzalanan anlaşma için 16 Haziran’da İstanbul’daki bir otelde resmi devir teslim töreni yapılacak. Ambarların diğer talipleri arasında Mesa Mesken, Tahincioğlu, Varyap, EgeYapı, Dumankaya, Nef gibi şirketler vardı.


Zeytinburnu Ambarlarını toplam 245 milyon dolara satın alan Akzirve’nin sahibi İbrahim Ali Ahmad Maasfeh, Ürdünlü. Türkiye’de...