07 / 05 / 2024

Nalan Uluğnoyan

Nalan Uluğnoyan

İstanbul Küp Mühendislik Anonim Şirketi, Nalan Uluğnoyan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Dr.Adnan Büyükdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Adıyaman Ulu Camii restorasyon çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman Ulu Camii’nde restorasyon çalışmaları devam ederken, 113 yıllık kuzey giriş kapısı tarihe ışık tutuyor.

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkam Nazım Çulha Hatay Uluçınar Köprüsü'nün 3 ay içinde yeniden inşa edileceğini söyledi

Hatay Uluçınar Köprüsü 3 ay içinde yapılacak!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkam Nazım Çulha Hatay Uluçınar Köprüsü'nün 3 ay içinde yeniden inşa edileceğini söyledi.

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 55 yıllık Uluçınar Köprüsünün köprü ayaklarında zamanla artan trafik yükü ve art arda yaşanan sel felaketleri nedeniyle meydana gelen çökme ve yıpranmalar nedeniyle trafiğe kapatılacak

Hatay Uluçınar Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Meclis iki gündem maddesiyle toplanıldı. Toplantıda Uluçınar Köprüsü'nün yeniden yapılmasına karar verildi.

Adıyaman Merkez Ulu Camii restore ediliyor!

Adıyaman’ın Kahta ilçesinin en eski camilerinden biri olan Merkez Ulu Camii'nde (Kemaliye) restorasyon çalışmaları başladı. Restorasyonun 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Adıyaman Kahta Ulu Camii restore ediliyor!

Adıyaman’ın Kahta ilçesinin en eski camilerinden biri olan Merkez Ulu Camii'nde (Kemaliye) restorasyon çalışmaları başladı. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılında restorasyon takvimine alınan cami bölümü ve minare yıkılmaya başlandı.

360 Kurtköy Rezidans ödeme koşulu!

26 blok halinde inşa edilen projede daire tipleri 2,5+1'den başlıyor 5,5+1'e kadar değişiyor. 360 Kurtköy Rezidans ödeme koşulu kıapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.

Hakkari'deki 8 kubbeli Ulu Cami’nin inşaat çalışmaları sürüyor!

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani ve Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin; 3 katlı, iki minareli ve 8 kubbeli Ulu Cami’nin yapım çalışmalarını yerinde denetlediler.

Afyonkarahisar Ulu Cami mimarisiyle dikkat çekiyor!

Anadolu'da ahşap direkli camilerin en eskilerinden Afyonkarahisar'daki Ulu Cami, yerli ve yabancı turistlerin en çok ilgi gösterdiği mekanlar arasında yer alıyor.

Kemal Uluğ: Arsa fiyatlarındaki artış konut fiyatlarına yansıdı!

Adıyamanlı Emlakçı Kemal Uluğ, son bir yıl içerisinde arsa fiyatlarında önlenemez bir yükselişin olduğunu kaydederken, bunun da dolayısıyla konut fiyatlarına yansıdığının altını çizdi.

Adıyaman Ulu Camii restore ediliyor!

Adıyaman merkez Ulu Camii’nde restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yer tesliminden sonra 270 gün içerisinde bitirilerek teslim edilmesi planlanan Ulu Camii’nde bakım ve onarım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Diyarbakır Ulu Cami aydınlatıldı!

İslam aleminin 5. Harem-i Şerif'i olarak kabul edilen Diyarbakır Ulu Cami, ses ve aydınlatma sistemi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı.

Nalan Uluğnoyan Haberi

Nalan Uluğnoyan

İstanbul Küp Mühendislik Anonim Şirketi, Nalan Uluğnoyan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Dr.Adnan Büyükdeniz Caddesi'nde kuruldu.


İstanbul Küp Mühendislik Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin Başlıca Amaç ve Konusu şunlardır; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve turistlik tesisler, tatil köyleri endüstriyel tesislerin elektrik, inşaat, mekanik tesisat projelerini, proje yönetimini,  müşavirlik ve taahhüt işlerini anahtar teslim yapmak, 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik, mekanik ve inşaat tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak, 3. Her türlü inşaat ve elektrik, mekanik tesisat işlerini taahhüt etmek, 4. Mühendislik müşavirlik ve...