17 / 05 / 2024

nalbantoğlu çarşısı bursa

nalbantoğlu çarşısı bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nalbantoğlu Çarşısı'nın altı ve üstüyle tamamen yenileneceğini, çarşının yaz ayları öncesinde bambaşka bir görünüm kazanacağını söyledi...

Bursa Osmangazi'deki Kayhan Çarşısı restore edildi!

Osmanlı'dan günümüze 600 senelik geçmişiyle Bursa'nın en önemli çarşıları arasında yer alan Kayhan Çarşısı, Osmangazi Belediyesi’nin restorasyon çalışmalarıyla baştan aşağı yenilendi.

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Osmangazi Tahtakale Çarşısı yeniden ayağa kalktı!

Bursa’nın tarihi çarşıları arasında yer alan Tahtakale Çarşısı, Osmangazi Belediyesi’nin restorasyon çalışmalarıyla eski hüviyetini yeniden kazandı. 

Edirne Alipaşa çarşısındaki kiralar meclis gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Edirne Alipaşa çarşısındaki işyerlerinin kiralarının arttırılması konusunu meclis gündemine taşıdı..

Bursa Tahtakale Çarşısı ayağa kalkıyor!

Bursa’nın en eski çarşılarından biri olan Tahtakale Çarşısı’nda yürütülen cephe sağlıklaştırma çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı.

Tahtakale Çarşısı’ndaki cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlanıyor!

Bursa’nın en eski çarşıları arasında yer alan Tahtakale Çarşısı’nda yürütülen cephe sağlıklaştırma ve kaplama çalışmaları kapsamında 54 dükkanın 49’unda çalışmalar tamamlandı.

Bursa'ya Vişne Han Kapalı Çarşısı inşa edilecek!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vişne Caddesi’nde inşa edilecek Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın öneminden bahsetti. Edebali, yeni konutlar inşa etmenin kentsel dönüşümün sadece bir yönü olduğunu belirtti.

Antalya Aksu Berberoğlu Çarşısı boyanıyor!

AKSU İlçe Merkezi'nde yer alan Berberoğlu Çarşısı, belediye meclisinin aldığı kararla boyanmaya başlandı. Aksu Belediyesi, 23 Nisan'da kapılarını açacak EXPO 2016 hazırlıkları kapsamında ilçedeki Berberoğlu Çarşısı'nın boyanması için meclis kararı aldı.

Bodrum Çarşısı'nın sorunları konuşuldu!

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 3, 6 ve 7 No’lu Meslek Komitelerinin ortaklaşa hazırladıkları “Bodrum Çarşısı ve Geleceği” sunumu, düzenlenen toplantıda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a aktarıldı.

Bedestan Çarşısı'nın restorasyonu 250 günde tamamlanacak!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, restore edilen Bedesten Çarşısı'nı ziyaret etti. Müteahhit firma yetkilisi ise çatıdan başlanan çalışmaları 250 günde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Hatay Eski Balıkçılar Çarşısı yeniden yapılacak!

Eski Kasaplar ve Balıkçılar çarşısının yeniden yapılmasıyla ilgili Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in çağrısıyla belediye eski meclis salonunda toplantı gerçekleşti.

Bilecik Seven Çarşısı'nın yerine ne yapılacak?

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2016 yılında yapacağı 12 dev proje hakkında bilgi verirken, Seven Çarşısı dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.

Bilecik'teki Seven Çarşısı yıkılacak mı?

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2016 yılında yapacağı 12 dev proje hakkında bilgi verirken, Seven Çarşısı dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.

nalbantoğlu çarşısı bursa Haberi

nalbantoğlu çarşısı bursa

Bursa’da yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmaları aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ndeki değişime çarşının üst bölgelerini de ekliyor. Ticari hareketliliğin yoğun olduğu Atatürk Caddesi üzerindeki Nalbantoğlu Çarşı’nı sağlıklaştırma çalışmalarına start veren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar ile birlikte çarşına incelemelerde bulundu. Yapılması planlanan çalışmalar hakkında Fen İşleri Daire Başkanı Fehmi Ökten’den bilgiler alan Başkan Altepe, kent merkezi ve çarşıların yenilenmesi çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Daha önce Cumhuriyet Caddesi´nde başlatılan yenileme çalışmalarının Heykel ve Altıparmak´la sürdüğünü, Nalbantoğlu Çarşısı´nda da dönüşümü başlatmak istediklerini belirten Başkan Altepe, büyük çoğunluğu belediyeye ait olan dükkanlardan oluşan çarşıdaki sıkıntıların giderilmesi noktasında kararlı olduklarını bildirdi. Bu konuda son tespitleri yaptıklarını, ihale aşamasından sonra başlatılacak çalışmaları yaz ayları...