08 / 05 / 2024

Nalbantoğlu Çarşısı yenileniyor mu

Nalbantoğlu Çarşısı yenileniyor mu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte, Nalbantoğlu Çarşısı'nda sürdürülen düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Nalbantoğlu Çarşısı'nın alt ve üst bölümlerinin yenileme çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı...

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Edirne Alipaşa çarşısındaki kiralar meclis gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Edirne Alipaşa çarşısındaki işyerlerinin kiralarının arttırılması konusunu meclis gündemine taşıdı..

Ankara'daki Asker Çarşısı yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Asker Çarşısı" olarak bilinen Anadolu Kapalı Çarşısı'nı baştan aşağı yeniliyor.

Kahramanmaraş Demirciler Çarşısı yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, restorasyon çalışmalarının son sürat devam ettiği Tarihi Demirciler Çarşısı’nda incelemelerde bulundu.

Silifke'deki Tarihi Demirciler Çarşısı yenileniyor!

Silifke Belediyesi şehir merkezinde olmasına rağmen, yıllardır hizmet almayan Taşhan Sokaktaki Demirciler Çarşısının alt yapı ve parke döşeme hizmetlerini gerçekleştiriyor.

Antalya Aksu Berberoğlu Çarşısı boyanıyor!

AKSU İlçe Merkezi'nde yer alan Berberoğlu Çarşısı, belediye meclisinin aldığı kararla boyanmaya başlandı. Aksu Belediyesi, 23 Nisan'da kapılarını açacak EXPO 2016 hazırlıkları kapsamında ilçedeki Berberoğlu Çarşısı'nın boyanması için meclis kararı aldı.

Bodrum Çarşısı'nın sorunları konuşuldu!

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 3, 6 ve 7 No’lu Meslek Komitelerinin ortaklaşa hazırladıkları “Bodrum Çarşısı ve Geleceği” sunumu, düzenlenen toplantıda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a aktarıldı.

Trabzon Kemeraltı Çarşısı yenileniyor!

TRABZON tarihî Kemeraltı Çarşısı, Ortahisar Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle yenileniyor. Ortahisar Belediye Meclisinde dün görüşülen proje, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Balıkesir Sındırgı'da Osmanlı Çarşısı’nın üstü kapatılıyor!

Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi, 10 bine yakın antik eserlerin sergilendiği Osmanlı Çarşısı’nın üstünü kapatıyor Sındırgı Belediyesi, Osmanlı Çarşısı’nın üstünü branda ile kapatıyor.

Tarsus Belediyesi Vakıflar Çarşısı'nı kiraladı!

Tarsus'ta Reşadiye mahallesinde mülkiyeti Adana Vakıflar Bölge müdürlüğüne ait olan Üçgen Çarşı olarak bilinen "Vakıflar Çarşısı" 18 adet asma katlı dükkan Tarsus Belediyesi tarafından kiralandı.

İzmir Halkapınar ve Gıda Çarşısı rahatlıyor!

Yenişehir Gıda Çarşısı ile Şehitler Caddesi arasındaki trafik yükünü hafifletmek için köprü inşa eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Çarşı ile Şehitler Caddesi bağlantısını rahatlatıyor.

Akşehir Arasta Çarşısı'nın restorasyon ihalesi 17 Aralık'ta!

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Türkiye'nin sayılı arastalarından biri olan Konya'nın Akşehir ilçesindeki Tarihi Arasta Çarşısı'nın restorasyon ihalesi tarihinin 17 Aralık 2015 Perşembe günü yapılacağını söyledi.

Bedestan Çarşısı'nın restorasyonu 250 günde tamamlanacak!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, restore edilen Bedesten Çarşısı'nı ziyaret etti. Müteahhit firma yetkilisi ise çatıdan başlanan çalışmaları 250 günde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Nalbantoğlu Çarşısı yenileniyor mu Haberi

Nalbantoğlu Çarşısı yenileniyor mu


Bursa Büvükşehir Belediyesi, Nalbantoğlu Çarşısı'nı yeni bir çehreye kavuşturuyor.  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehrin en eski ve marka alışveriş mekanlarından Nalbantoğlu Çarşısı'mn giriş ve çıkışlarını tamamen yenilediklerini, yürüyen merpen koyduklarını ve çarşının üst kısmının taş kaplamalarını değiştirdiklerini söyledi. Çarşı iç mekanında sürdürülen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini, kısa zaman sonra niha yete ereceğini vurgulayan Altepe, "Çarşının yenilenmesiyle bir kentsel dönüşüm çalışmasına daha imza atacağız. Sonunda hem Nalbantoğlu esnafı, hem de Bursa kazanmış olacak" diye konuştu.


Sabah...