09 / 05 / 2024

Nallıhan 2 tünel

Nallıhan 2 tünel

Nallıhan ilçesini Ankara’ya bağlayacak bölünmüş yolun geçeceği güzergahta bulunan Nallıhan Kuş Cenneti'nin etkilenmemesi için iki tünel yapılıyor.

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

TOKİ Ankara Nallıhan 2. Etap kura sonucu 26.06.2020 isim listesi!

TOKİ Ankara Nallıhan 2. Etap kura sonucu 26.06.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Nallıhan 2. Etap kura sonucu 26.06.2020 isim listesi ve TOKİ Nallıhan 2. Etap kura sonucu öğrenme detayları 2020...

TOKİ Ankara Nallıhan 2. Etap kura çekimi bugün!

TOKİ Ankara Nallıhan 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekilişi bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

TOKİ 100 bin yeni konut Nallıhan 2. Etap başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni konut Nallıhan 2. Etap başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki Nallıhan TOKİ 2020 başvuruları başladı mı? İşte TOKİ Nallıhan 2. Etap başvuru detayları...

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu'nda tünel kazısı başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda tünel kazısı çalışmaları başlıyor.Kazı işini yürütecek olan E-Berk Grup’un İş Geliştirme Uzmanı Kaan Yavuz, "Kurulum çalışmaları başladı. Bir ay içerisinde kazıya başlamayı planlıyoruz. 2.5 yılda bitirmeyi öngörüyoruz" dedi...

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

Uludağ'ın eteklerinde yeni tünel inşaatı başladı!

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Uludağ'ın eteklerinde inşa edilecek tünel ve viyadük için çalışmaların başladığını açıkladı. Esgin, bölgede 2 kilometrelik bir tünel çalışması ve 220 metrelik bir viyadük çalışması yapılacağını söyledi.

TOKİ Nallıhan başvuru tarihleri 2017!

Ankara Nallıhan Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Ankara Nallıhan'da 15 alanda acele kamulaştırma yapılacak!

Ankara sınırları içerisinde tesis edilecek Enerji Nakil Hattının yapımı için Nallıhan'da acele kamulaştırma yapılacak..

İzmir Derin Tünel ihalesine 24 firma teklif verdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ile Bornova’yı birbirine bağlayacak 7 kilometrelik yeni yol projesinde yer alan 2.5 kilometrelik “derin tünel” için ihale yaptı. Kent trafiğine büyük rahatlık getirecek bu dev projeye tam 24 firma talip oldu.

Nallıhan Kuş Cenneti için iki yeni tünel yapılıyor!

Nallıhan ilçesini Ankara’ya bağlayacak bölünmüş yolun geçeceği güzergahta bulunan Nallıhan Kuş Cenneti'nin etkilenmemesi için iki tünel yapılıyor.

Nallıhan 2 tünel Haberi

Nallıhan 2 tünel

Nallıhan ilçesini Ankara’ya bağlayacak bölünmüş yolun, kuş cenneti içinden geçen kısmında yapılacak bin 245 ve bin 293 metrelik iki tünelin inşaatı devam ediyor. Aladağ çayı üzerine de 248 metrelik iki köprü inşa edilecek.


Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce kuş cennetinde fotosafari düzenlediklerini belirterek 200 türün yaşadığı alanın kuşlar için önemli sulak ve üreme merkezi olduğunu söyledi.


Bölünmüş yolun, Davutoğlan Mahallesi çıkışından başlayıp, kuş cenneti alanında kalan bölümüne iki tünel ve iki köprü inşa edileceğini kaydeden Öntaş, "Mevcut köprüyü kullanmayacağız. Yeni yol ve tüneller tamamlandığında eski köprü, kuş cenneti seyirlik alanı olacak. Kuş cenneti hassasiyeti için Karayolları Genel Müdürlüğü ve 4. Bölge Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederim. Güzergah üzerinde duble yol ve tünel çalışmaları hızla sürüyor”...