08 / 05 / 2024

Nallıhan Kuş Cenneti nerede

Nallıhan Kuş Cenneti nerede

Nallıhan ilçesini Ankara’ya bağlayacak bölünmüş yolun geçeceği güzergahta bulunan Nallıhan Kuş Cenneti'nin etkilenmemesi için iki tünel yapılıyor.

Ev hanımlarının başına talih kuşu kondu! 7500 TL aylık alacaklar!

Devlet aracılığı ile verilen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. İnternet üzerinde en çok araştırılan konular içinde kadınların emeklilik hakları yer alıyor. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? Tüm ayrıntılar haberimizde.

O ilde KDV'den muaf 4 arsa satılıyor! 38 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz!  

Ankara Nallıhan Milli Emlak, Ankara ili, Nallıhan ilçesi, Davutoğlan Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Manyas Kuş Cenneti kesin korunacak hassas alan olarak ilan edildi!

Balıkesir ili, Bandırma ve Manyas ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Manyas Kuş Cenneti Doğal Sit Alanı, kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31574 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Kuş Cenneti'nde yaklaşık 1,5 milyon metrekare arazi kamulaştırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı konuşmada, Kuş Cenneti'nde yaklaşık 1,5 milyon metrekare arazinin kamulaştırılacağını söyledi.

Nallıhan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ankara Nallıhan Belediyesi tarafından emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti ödemelerinin 30 Kasım'da sona ereceğini açıkladı.

Samsun Kuş Cenneti imara mı açılıyor?

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde çıkan yangının ardından, Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu ve SAMÇEP Sözcüsü Mehmet Özdağ, alanın imara açılma riski olduğunu belrtti. 

Nallıhan'da 7.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Nallıhan İcra Dairesi, Bozyaka Mahallesi'nde üzerinde idari binalar bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 44 bin 855 TL olarak belirlendi. ,

TOKİ Ankara Nallıhan 2. Etap kura sonucu 26.06.2020 isim listesi!

TOKİ Ankara Nallıhan 2. Etap kura sonucu 26.06.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Nallıhan 2. Etap kura sonucu 26.06.2020 isim listesi ve TOKİ Nallıhan 2. Etap kura sonucu öğrenme detayları 2020...

TOKİ Ankara Nallıhan 2. Etap kura çekimi bugün!

TOKİ Ankara Nallıhan 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekilişi bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Nisan 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ 100 bin yeni konut Nallıhan 2. Etap başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni konut Nallıhan 2. Etap başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki Nallıhan TOKİ 2020 başvuruları başladı mı? İşte TOKİ Nallıhan 2. Etap başvuru detayları...

Kızılırmak Delta'sındaki kaçak yapıların yerini kuşlar mesken tuttu!

Kaçak yapılan 319 villanın yıkılmasıyla Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti göçmen kuşların uğrak yeri oldu. Türkiye’nin önemli sulak alanı olan deltanın büyük bölümü koruma altında.

Nallıhan Kuş Cenneti nerede Haberi

Nallıhan Kuş Cenneti nerede

Nallıhan ilçesini Ankara’ya bağlayacak bölünmüş yolun, kuş cenneti içinden geçen kısmında yapılacak bin 245 ve bin 293 metrelik iki tünelin inşaatı devam ediyor. Aladağ çayı üzerine de 248 metrelik iki köprü inşa edilecek.


Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce kuş cennetinde fotosafari düzenlediklerini belirterek 200 türün yaşadığı alanın kuşlar için önemli sulak ve üreme merkezi olduğunu söyledi.


Bölünmüş yolun, Davutoğlan Mahallesi çıkışından başlayıp, kuş cenneti alanında kalan bölümüne iki tünel ve iki köprü inşa edileceğini kaydeden Öntaş, "Mevcut köprüyü kullanmayacağız. Yeni yol ve tüneller tamamlandığında eski köprü, kuş cenneti seyirlik alanı olacak. Kuş cenneti hassasiyeti için Karayolları Genel Müdürlüğü ve 4. Bölge Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederim. Güzergah üzerinde duble yol ve tünel çalışmaları hızla sürüyor”...