26 / 07 / 2024

nam inşaat nerede

nam inşaat nerede

Nam Yönetim ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Büyükyılmaz, Osman Nuri Büyükyılmaz, Aysun Uzun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

İnşaat sektöründeki kriz emlak piyasasını nasıl etkiledi? 

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde inşaat sektörünü kaleme aldı. 

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını uçuruyor!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde inşaat sektörünü kaleme aldı. İşte Namık Göz'ün o yazısı...

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektöründe nerede?

Türkiye'de yaşanan son gelişmeler inşaat ve gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Bankaların faiz oranlarında düşüşe gitmesi sektöre hareketlilik getirdi. Peki inşaat ve gayrimenkul sektöründe neredeyiz? Konut stoku ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

Çelik sektörünün AB’ye inşaat çeliği ihracatı daralabilir!

Çelik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci yaptığı açıklamada, Türk çelik sektörünün, AB'nin uygulamaya geçirdiği kotalar nedeniyle bu bölgeye inşaat çeliği ihracatında da yüzde 60'ın üzerinde daralma yaşayabileceğini söyledi.

Kahramanmaraş Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyacak olan Namık Kemal Gençlik Merkezi’nin inşaatını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Namık Kemal Mahallesi'nde gençlik merkezinin inşaatına başladı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yapım çalışmasını inceledi.

Bankalar inşaat sektörü için faiz indirmeli!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldırım Gökkaya, bugünkü yazısında inşaat sektöründeki milli seferberliği değerlendirdi. Gökkaya, yazında ''İnşaat sektörü burada ama bankalar nerede?'' sorusunu sordu.

Antalya Muratpaşa Namık Kemal İlkokulu’nda spor salonu inşaatı başladı!

Muratpaşa Belediyesi, 2016 yılı programında yer alan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu’na Spor Salonu yapılması için inşaat çalışmalarına başladı.

Muratpaşa Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Geçtiğimiz yıl 3 ilkokula spor salonu yaparak öğrencilerin ve vatandaşların hizmetine açan Muratpaşa Belediyesi, 2016 yılı programında yer alan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu’na Spor Salonu yapılması için inşaat çalışmalarına başladı.

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

nam inşaat nerede Haberi

nam inşaat nerede

Nam Yönetim ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Büyükyılmaz, Osman Nuri Büyükyılmaz, Aysun Uzun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.


Nam Yönetim ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YÖNETİM ve SOSYAL HİZMETLER a.Her türlü ev, iş hanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, site, alış veriş merkezlerine yönelik her türlü yönetim ve teknik hizmetlerin verilmesi. b.Gereksinim duyulan hizmetler ile ilgili olarak personel temin edilmesi. TEMİZLİK HİZMETLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama...