03 / 05 / 2024

Namazgah Camisi

Namazgah Camisi

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yapımına başlanan Namazgah Camisi'nde çalışmalar sürüyor.

Namazgah Cami yıl sonu ibadete açılacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yapılan Balkanlar'ın en büyük camisi, "Namazgah Cami" 2019 sonunda ibadete açılacak...

Namazgah Camisi yıl sonu ibadete açılacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da hayata geçirilen Balkanlar'ın en büyük camisi, "Namazgah Camisi" yıl sonu ibadete açılacak.

Namazgah Camisi'nin inşaatı 2018'de tamamlanacak!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yaptırdığı Namazgah Camisi, Balkanlar'ın en büyük camisi olacak.

Namazgah Camisi Balkanlar'ın en büyük camisi olacak!

2015 yılında temeli atılan Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) Arnavutluk'un başkenti Tiran'da inşa ediliyor.

Arnavutluk Namazgah Camii 2018'de açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan temeli atılan, Arnavutluk Tiran'da yapımı süren Balkanlar'ın en büyük camisi, Namazgah Camii, 2018'in sonunda bitmiş olacak...

Arnavutluk Namazgah Camisi'ndeki çalışmalar tam gaz!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Arnavutluk'un başkenti Tiran'da inşa edilen Balkanlar'ın en büyük camisi olacak Namazgah Camisi'ndeki çalışmalar aralıksız sürüyor.

Arnavutluk Namazgah Camii inşaatında son durum!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Arnavutluk'un başkenti Tiran'da inşa edilen Balkanlar'ın en büyük camisi olacak Namazgah Camisi'ndeki çalışmalar aralıksız sürüyor.

Namazgah Cami'nin inşaatı 24 ay içinde tamamlanacak!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yapımına başlanan Namazgah Camisi'nde çalışmalar sürüyor.

Vezirköprü Namazgah Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, 13 yıl önce yanına Köprülü Mehmet Paşa Camisi'nin yapılmasıyla Aile İrşad Bürosu şeklinde hizmet veren 90 yıllık Namazgah Cami , ramazan aylarında ibadete açılıyor.

Bosna Hersek'teki tarihi Alaca Camisi yeniden yapılıyor!

Bosna Hersek'in Foça kentinde, 1992 yılında şehri işgal eden Sırp birlikleri tarafından yıkılan ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yeniden inşa edilecek tarihi Alaca Camisi'nde inşaat çalışmaları başladı.

Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatı bitmek üzere!

Yapımına geçen yıl başlanan İstanbul Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatının yüzde 70'e yakını tamamlandı. Caminin doksanar metrelik 2 minaresinden birinin yüksekliği 30 metreye ulaştı. İşte detaylar...

Çamlıca Camisi'nin minareleri yükseliyor!

Çamlıca Camisi'nin minareleri yükseliyor. Yapımına geçen yıl başlanan caminin kaba inşaatının yüzde 70'e yakını tamamlandı. Caminin doksanar metrelik 2 minaresinden birinin yüksekliği 30 metreye ulaştı.

Edirnekapı Mihrimah Sultan Camisi kubbesi düzeltildi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce restore edilen Edirnekapı Mihrimah Sultan Camisi'ndeki hat yazıları konusunda danışmanlığına başvurulan hattat Hüseyin Kutlu, kubbenin en yüksek noktasındaki yazısında bir ayetin yanlış yazıldığını fark etti.

Namazgah Camisi Haberi

Namazgah Camisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı temel atma töreniyle inşaatına mayıs ayında başlanan caminin 24 ayda tamamlanması planlanıyor.


Namazgah Camisi inşaatının şantiye şefi Hüseyin Şentürk, yaptığı açıklamada, cami inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini belirterek, fore kazık çalışmalarının tamamlandığını, devam eden ankraj çalışmalarının ise 15-20 gün içerisinde tamamlanacağını vurguladı.


Şentürk, 20 Temmuz'a kadar tüm kazı çalışmalarını bitireceklerini aktararak, caminin beton işleri için taşeron firmalardan teklif aldıklarını, 15 Ağustos itibarıyla kaba inşaata başlayacaklarını ifade etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temel atma töreninde cami inşaatı için kendilerine 24 ay süre verdiğini anlatan Şentürk, ramazan ayında ayrı bir azim ve gayretle çalıştıklarını söyledi.


Şentürk, "İnşallah, iki ramazan sonra bir ramazan cumasında Tiran'daki bütün Müslümanlar gelir ve bu camide gönül rahatıyla namazlarını kılar. Bütün çabamız ve gayretimizin bunun için" ifadesini...