07 / 07 / 2024

Nami Hatırlı mimarlık

Nami Hatırlı mimarlık

Mimar Nami Hatırlı kimdir? Mimar Nami Hatırlı, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? Mimar Nami Hatırlı, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Nami Hatırlı'nın biyografisi...

Karye Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Karye Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sabırlı Çelik tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım, Elif Gürtaş ve Seyhan Özdemir sarper ortaklığında kuruldu.

Enha İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enha İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Enes Gürlü ve Hasan Basri Azak ortaklığında kuruldu.

LAV Genel Müdürlük Ofisi'nde OSO Mimarlık imzası!

OSO Mimarlık, LAV Genel Müdürlük Ofisi projesinde 2 bin 600 metrekarelik alanda düzenlediği açık ofis kurgusunda marka logosunu bir iç mekan ögesine dönüştürmeyi başarmış...

ERÜ Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Veysel Aslantaş hakkında soruşturma!

Kayseri ERÜ Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Veysel Aslantaş, 10 Kasım'da Atatürk'ün 80'inci ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan yaptığı paylaşım tepki çekmişti. Aslantaş, hakkında ERÜ Rektörlüğü'nce idari soruşturma başlatıldı.

Motto Mimarlık’a World Architecture Community Awards’dan  2 ödül!

Motto Mimarlık tarafından tasarlanan “Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlük Ek Binası” projesine iki ödül birden verildi. 

Bakare Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bakare Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi Baci Batuğ Hayırlıoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

Tepekent Mimarlık'tan Konya'ya yeni proje!

Tepekent Mimarlık, Konya İl Emniyet Müdürlüğü karşısında cadde üzeri dükkânlar ve ofisler olacak şekilde yeni bir proje çalışması yürütüyor.

Hatay MKÜ Mimarlık Fakültesi'nden askeri kışla için proje!

Hatay MKÜ bünyesindeki Mimarlık Fakültesi yönetimi, taşınma kararı olduğu belirtilen kent merkezindeki Askeri Kışla yeri için kabul edilebilir örnek bir proje hazırlayıp Rektörlüğün bilgisine sundu.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri Bafra'da!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ODTÜ’lü şehir planlayıcı adaylarını konuk etti. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerine Bafra Öğretmen Evi’nde Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçe hakkında brifing verildi.

BETONART Mimarlık Yaz Okulu 15. yılını kutladı!

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento ve Adana Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşti.

Nami Hatırlı mimarlık Haberi

Nami Hatırlı mimarlık

Nami Hatırlı kimdir?

Nami Hatırlı, 1963 yılında Kayseri'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamladı. 1980 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi - Mimarlık Bölümü'ne girdi ve bu bölümden 1984 yılıda mezun oldu. 1984-87 yılları arasında INA Proje-Naim Bekitoğlu firmasında mimar/proje yöneticisi olarak çalıştı. 


1987 yılında kurduğu NCN Mimarlık Bürosu ile proje çalışmalarını serbest olarak yürüttü. 1988-89 yılları arasında yedek subaylık hizmetini MSB İnş. ve Emlak Daire Başkanlığı'nda mimar astğm. olarak yaptı. 


1993 yılında NCN Mimarlık Ltd. Şti'ni Yeşim Hatırlı ile birlikte kurdu ve halen bu firmada kurucu ortak, proje tasarımcısı ve yöneticisi olarak çalışmaktadır. TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve TSMD üyesidir. Davetli olarak katıldığı proje jüri üyelikleri de bulunmaktadır.


Mimar Nami Hatırlı projeleri...

TED Eskişehir Koleji Spor Salonu (E Blok) (2010)

Yavuz...