23 / 05 / 2024

Nanan bebek odası takımları

Nanan bebek odası takımları

İtalyan bebek markası Nanan’ın 0-6 yaş bebek ve çocuklara özel olarak tasarladığı mobilyalar sağlıklı ve rahat uykular sunuyor. Nanan mobilyalar, soft renkleri ve tasarımları ile bebek ve çocuklar için masalsı odalar yaratıyor.

ŞOK Market 1-5 Mart 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu hafta seçili birçok üründe indirim var...

ŞOK Market 1-5 Mart 2024 aktüel kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu hafta ütüden, bebek odası takımına ve ev gereçlerine kadar birçok üründe indirim fırsatları sunuluyor. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bebek odasını hazırladı!

Oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, 'Marsel' adını verecekleri oğulları için İstanbul'un en pahalı mobilya dükkanından 40 bin liralık oda takımı aldı. 

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in bebeğinin odası hazır!

Geçen haftalarda doğacak oğullarının adını 'Kuzey' koyduklarını açıklayan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti bebek odasını da hazırladı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler bebek odası hazırladı!

Haziran ayında dünya evine giren Berfu Yıldız ile Eser Yenenler'in bir oğlu olacak. Çocukları olacağı için kirası 15 bin TL olan bir eve taşınan Yenenler çifti, bebek odasını hazırladı.

Bengü, bebek odası için 40 bin TL harcadı!

Geçtiğimiz günlerde 16 haftalık hamile olduğunu açıklayan Bengü, bebek odası için 40 bin TL harcadı.

Tarkan kızı için Tarabya'daki villasını yeniliyor!

Baba olmaya hazırlanan Tarkan, villasını yeniliyor. Bir iç mimar ile anlaşan Megastar Tarkan, villasındaki eşyayı depoya kaldırıp bebek odası için kolları sıvadı...

Nanan'ın online mağazası açıldı!

İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım şirketi tarafından Türkiye’ye getirilen 0-6 yaş bebek ve çocuk tekstil ve mobilya markası Nanan’ın online mağazası açıldı.

Nanan Türkiye’de franchise sistemiyle büyüyecek!

İtalyan FL Fashion grubunun yatırımı olan, 0-6 yaş bebek tekstil ve mobilya markası Nanan, Türkiye’de franchise sistemi ile büyüyecek.

Nanan'dan bebekler ilk odası!

İtalyan bebek markası Nanan’ın 0-6 yaş bebek ve çocuklara özel olarak tasarladığı mobilyalar sağlıklı ve rahat uykular sunuyor. Nanan mobilyalar, soft renkleri ve tasarımları ile bebek ve çocuklar için masalsı odalar yaratıyor.

Nanan, Aqua Florya’da açıldı!

Türkiye’ye İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi tarafından getirilen ve anne-bebek-çocuk pazarına Zorlu Center’da açtığı mağazası ile hızlı bir giriş yapan İtalyan markası Nanan’ın ikinci mağazası Aqua Florya’da açıldı.

Nanan bebek odası takımları Haberi

Nanan bebek odası takımları

Avrupa Standartlarına uygun üretilen Nanan mobilyaları bebeklerin odasını huzurlu mekanlara dönüştürüyor. Şifonyerinden karyolasına, beşiğinden gardırobuna ve rafına kadar her ayrıntının düşünüldüğü Nanan mobilyaları, sade tasarımları ile şık ve ferah bir görünüm sunuyor. Ağırlıklı olarak soft pembe, soft mavi, krem ve beyaz renklerde tasarlanan Nanan mobilyalar, bebeklerin odalarını huzurlu mekanlara dönüştürüyor. 

Detaylar, beyin gelişimine katkı sağlıyor

Nanan mobilyaları, bebek ve çocukların kendi odalarında kaliteli vakit geçirebilmeleri için gerekli ortamın sağlanması konusunda ebeveynlerin yardımcısı oluyor. Soft renkleriyle bebeklerin beyin gelişimine katkı sağlayan Nanan mobilyaları, ayıcık detayları ile de bebeklerin hayal gücünü artırıyor. 

Güvenlik ön planda

Nanan bebek mobilya ve yatakları sahip olduğu GS, TSE, E1 sertifikalarıyla ebeveynlere güvenilir mobilya alternatifleri sunuyor. Bebeğe zarar veren maddeler içermeyen Nanan mobilyaların fiziksel özellikleri ve oval olarak tasarlanan köşeleri...