07 / 05 / 2024

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun

Son birkaç yıldır yaptığımız hatayı yarım ağızla itiraf edip göstermelik de olsa telafisine girişiyoruz. Yılan hikayesine dönen, kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe tam bir keşmekeş içerisinde...

Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Hry Bilgisayar İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hry Bilgisayar İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Türk tarafından kuruldu.

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Cactus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cactus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cactus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Kutup Pazarlama mağazalarından 250 TL’lik alışveriş yap, 1953 model Dodge kazanma fırsatı yakala

Alışveriş yapıp 1953 model bir Dodge kazanmak ister misiniz? 1 Eylül ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Kutup Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye ait tüm mağazalardan aynı gün içinde ve tek seferde 250 Türk Lirası ve katları tutarında alışveriş yapanlar arasındaki bir kişiye çekilişle ikinci el klasik b

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Murat Aydın ortaklığında kuruldu.

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Erol Alunç tarafından kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik’te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Erol Aluç tarafından kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Our Floor Yapı İthalat İhracat Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Our Floor Yapı İthalat İhracat Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Enver Aksu tarafından kuruldu.

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun Haberi

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun

İnsanlık medeniyetinin göz bebeği, binlerce yıllık geçmişe sahip İstanbul’u 30 yılda kentsel dönüşüme muhtaç hale getirdik. Kentleşemedik, kentin şefkatine ihanet ettik.


Son birkaç yıldır yaptığımız hatayı yarım ağızla itiraf edip göstermelik de olsa telafisine girişiyoruz. Yılan hikayesine dönen, kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe tam bir keşmekeş içerisinde. Belediye meclisinin onayladığını yerel mahkeme durduruyor, mimarlar odasının önerilerini belediyeler görmezden geliyor. Birinin açıklamasını diğeri yalanlıyor.


Daha yolun başında tökezledik. Bir arpa boyu yol aldık ama önümüzde daha kilometreler var. Fikirtepe gibi orta büyüklükte bir semti çözememişken; Esenler, Zeytinburnu ve diğer mega ilçelerin kentsel dönüşümünü nasıl başaracağız ki? Düşündükçe insanın uykuları kaçıyor. 


Tüm bu düşüncelerin arasında bir başka soru takılıyor aklıma? Bunca yaşanan tartışmaların, hataların ortasında yükselmeye devam eden yeni projeler, 20-30 yıl sonra...