03 / 05 / 2024

Nanda Yapı üçüncü projesi

Nanda Yapı üçüncü projesi

Petrol ürünleri sektöründeki faaliyetlerine 2011 yılında Nanda Yapı ile inşaat sektörünü de ekleyen Nanda Petrol AŞ, gayrimenkul sektöründe 3'üncü projesine hazırlanıyor. Firma yeni projesini Kartal'da hayata geçirecek...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da Onur Göncü tarafından kuruldu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Tütüncü tarafından kuruldu.

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Haziran 2019” verilerine göre, Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü oldu.

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Antalya'ya üçüncü millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya Büyükşehir Belediyesinin iki millet bahçesini kente kazandırdığını söyleyerek, üçüncü millet bahçesinin yapılacağını açıkladı.

Altunkaynak Restorasyon Yayıncılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunkaynak Restorasyon Yayıncılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Altunkaynak tarafından kuruldu. 

Büyükyalı'da 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı!

Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesinde 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı..

Aydıncı Yapı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydıncı Yapı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şehmus Aydıncı tarafından kuruldu.

Seha Yapı sosyal medyada Türkiye 3’üncüsü oldu!

Seha Yapı, ulusal birçok inşaat markasını geride bırakarak sosyal medyadaki hızlı yükselişini sürdürüyor. Seha Yapı, Boomsonar’ın Ağustos 2017 raporunda, Türkiye çapında Facebook'ta en iyi performans gösteren üçüncü inşaat şirketi olarak gösterildi.

Otek Grup Yapı Otomotiv Emlak Turizm Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otek Grup Yapı Otomotiv Emlak Turizm Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ozan Tekcanözü, Onur Tekcanözü ve Aslan Tekcanözü ortaklığında kuruldu.

Kayseri Argıncık'ta Amatör Spor Tesisleri binası yapılacak!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu tesisin yapımına başlıyor. Argıncık'ta yapılacak olan Amatör Spor Tesisleri Binası'nın yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Nanda Yapı üçüncü projesi Haberi

Nanda Yapı üçüncü projesi

Nanda Yapı, Mahmutbey'den sonra üçüncü projeyi Kartal'da yapacak Petrol ürünleri sektöründeki faaliyetlerine 2011 yılında Nanda Yapı ile inşaat sektörünü de ekleyen Nanda Petrol AŞ, gayrimenkul sektöründe 3'üncü projesine hazırlanıyor. Firma yeni projesini Kartal'da hayata geçirecek. 



Nanda Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Özcan Çukutli, ilk iki projelerini Mahmutbey bölgesinde hayata geçirdiklerini belirterek, bunlardan 184 daire ve 14 mağazadan oluşan Double Park'ta teslime yaklaştıklarını, Nanda Yapı'nm, aynı bölgede yaptığı N Residence'ın inşaatının ise hızla devam ettiğini söyledi. Double Park Residence projesinin daire satışlarının, hedefleri doğrultusunda tamamlanmış olduğunu, konutların en geç kasım ayı içerisinde teslim edileceğini belirten Çukutli, "Diğer yandan bu projedeki 3 bin metrekare olan cadde dükkanlarda ise eylül ayından itibaren kiralama sürecine başlayacağız. İnşatı devam eden N Residence'm konutları şimdilik satışa...