05 / 05 / 2024

nar yatırım beyoğlu look

nar yatırım beyoğlu look

Beyoğlu Look projesinin lansmanında konuşan As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, lansmanda 2 yeni proje haberi daha verdi. Projelerden biri Feriköy’de diğeri ise Maslak’ta yer alıyor…

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Kalafatoğlu Dış Ticaret ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kalafatoğlu Dış Ticaret ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İstanberry Emlak İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

İstanberry Emlak İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Gezer Gültekin, Erdal Gezer ve Güner Gültekin tarafından kuruldu.

Niziplioğlu'ndan İstanbul ve Kapadokya'ya otel yatırımı!

Niziplioğlu Holding, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da iki oteli daha hizmete açacak. Firma İstanbul ve Kapadokya'ya 100 milyon dolarlık otel yatırımı yapacak.

Archeo Turizm Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Archeo Turizm Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil    Şekeral ve Okan  Sertoğlu ortaklığında kuruldu. 

Aziz Kocaoğlu'ndan yatırım açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKP'nin "Yatırımı biz yaptık" iddialarına cevap verdi. Kocaoğlu, “Metroyu 11 kilometreden 179 kilometreye uzattık” dedi.

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu'ndan Kırgızistan’a otel yatırımı!

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Oya Marangozoğlu, Tepe Emlak Yatırım’a transfer oldu!

Oya Marangozoğlu, Tepe Emlak Yatırım'ın kiracı ilişkileri ve kiralama hizmetleri müdürlüğü pozisyonuna atandı...

Haluk Hasanoğlu: 2019 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Hasanoğlu, inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hasanoğlu, 2019'un sektör açısından yatırım yılı olacağını söyledi.

Velioğlu Seyahat Turizm Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velioğlu Seyahat Turizm Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çineli tarafından kuruldu. 

nar yatırım beyoğlu look Haberi

nar yatırım beyoğlu look

Nar Yatırım ve As Yapı ortaklığında Beyoğlu’nda Piyalepaşa Caddesi’nde hayata geçirilen Beyoğlu Look projesi resmen satışa çıktı. 55 stüdyo, 40 adet 1+1 olmak üzere toplam 95 ofis ve 19 mağazadan meydana gelen Beyoğlu Look projesinde metrekare fiyatlar 4 bin dolar ile 4 bin 500 dolar arasında değişiklik gösteriyor. Mart 2015 yılında teslimlerin yapılması planlanan projede ortalama metrekare başına 25 dolar kira geliri vaat ediliyor. 


4 kat yer altı, zemin ve 5 kat yer üstü ve çatı katından oluşan Beyoğlu Look projesinde şu anda ilk 2 kat satışa çıktı. Projede satışlar etap etap yapılacak. 




Hem yatırımcı için hem de kullanıcı için...