05 / 05 / 2024

Narlıdere gişeleri yıkım

Narlıdere gişeleri yıkım

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Narlıdere'deki başlangıcından Güzelbahçe çıkışına kadar olan bölümünün ücretsiz hale getirilmesinin ardından işlevsiz kalan Narlıdere gişelerinin yıkımına başlandı.

İzmir Narlıdere'deki 10 yıllık arsa davasından tazminat kararı!

İzmir'e bağlı Narlıdere Belediyesi 10 yıl önce Yeniköy mahallesinde vatandaşın arsasına kamulaştırmadan el koymuştu. Yaklaşık 10 yıl süren yargılama süreci sonrasında mahkeme, Narlıdere Belediyesi'nin arsa sahiplerine tazminat ödemesine karar verdi.

Ankara Sincan'da hobi bahçeleri yıkıldı!

Tarım arazilerinin birtakım aracılar tarafından hobi bahçeleri şeklinde bölünüp satılmasının engellenmesi için geçen yıl Ekim'de meclisten geçen Torba Yasa'da bulunan  düzenleme sonrası mağdur olan hobi bahçesi sahiplerinin evleri ve bahçeleri yıkıldı. 

Hobi bahçeleri yıkılacak mı?

Tarım arazilerinin hobi bahçeleri gibi uygulamalarla bölünmelerinin engellenmesi, sahipli arazilerde izinsiz ağaç kesimiyle ilgili cezaların artırıldı. Kanun teklifi TBMM'de yasalaştı. Peki hobi bahçeleri yıkılacak mı? İşte hobi bahçeleri kanunu...

Türkiye'nin yeni gündemi: Hobi bahçelerinin yıkımı!

Son yıllarda ise, kentte yaşayanların geçmişteki tarımsal üretime olan özlemi, doğa sevgisi üzerinden kırsal yaşama özendiriliyor. Hobi bahçeleri adı altında en verimli tarım arazilerine hobikondular inşa ediliyor. Hobi bahçelerinin yıkımı ise yeniden gündeme geldi.

Ordu Ünye'de dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkımına başlandı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki dere yatağındaki binanın yıkım çalışmaları başladı. Binanın yıkımının yaklaşık bir haftada tamamlanması planlanıyor.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı binaya yıkım kararı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki selin ardından yıkım kararı alınan dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkım çalışmaları yarın başlayacak...

Bitlis Dere Üstü Islah Projesi için yıkım başladı!

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Sokak Sağlıklaştırılması Projesi'nde yıkımı yapılan otelin enkazını inceledi.

Fırtına Vadisi’ndeki 9 kaçak yapı için yıkım ihalesi!

Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına üzerinde inşa edilen kaçak yapılar için yıkım kararı alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından belirlenen 9 yapı için yıkım ihalesi düzenlendi. 

Rize'de altından dere geçen binanın yıkımı tamamlandı!

Rize Muradiye beldesinde 32 yıl önce yapılan ve altından dere geçen belediyeye ait 4 katlı binanın yıkım işlemi tamamlandı...

Rize'deki bina yıkım çalışmaları sırasında çöktü!

Rize'nin Muradiye İlçesi'nde dere yatağına inşa edilen geçtiğimiz gün yıkımına başlanan 7 katlı bina çalışmalar sırasında çöktü.

Mahmutbey gişelerindeki yıkımda sona gelindi!

Mahmutbey gişelerde serbest geçiş sistemine geçişin ardından artık kullanılmayan eski gişelerin yıkım işlemi devam ediyor. Şu ana kadar serbest geçişin devam ettiği bölüm dışındaki gişelerdeki yıkım işlemi büyük ölçüde tamamlandı.

Mahmutbey gişelerinin yıkım çalışmaları başladı!

Serbest geçiş sisteminin uygulanmaya başladığı Mahmutbey'de gişelerin yıkım çalışmalarına başlandı.

Mahmutbey gişelerinde yıkım başladı!

İstanbul'da trafik yoğunluğunun en çok görüldüğü yerlerden olan Mahmutbey Gişeleri'nde serbest geçişlere izin verilmesi sonrasında yıkım çalışmalarına başlandı.

Narlıdere gişeleri yıkım Haberi

Narlıdere gişeleri yıkım


İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Narlıdere'deki başlangıcından Güzelbahçe çıkışına kadar olan bölümünün ücretsiz hale getirilmesinin ardından işlevsiz kalan Narlıdere gişelerinin yıkımına başlandı. Gişelerin bölüm bölüm yıkılacağı kaydedildi. Yıkımla birlikte gişelerin önünde araçların yavaşlaması için konulan şeritlerin de kaldırılacağı belirtildi. Böylece sürücüler, Narlıdere gişelerinin olduğu yerden, artık yavaşlamak zorunda kalmadan geçebilecek.


Narlıdere-Güzelbahçe arası ücretsiz


İzmir'in Seferihisar ve Güzelbahçe ilçelerinde oturan vatandaşların, yıllardır gündeme getirdikleri talepleri sonuç vermiş ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, otoyolun Narlıdere- Güzelbahçe arasındaki bölümünün ücretsiz hizmet vermesini kararlaştırmıştı.

Karar geçtiğimiz aylarda hayata geçirilmişti. Güzelbahçe ve Seferihisar yönüne giden sürücüler, yeni uygulama ile artık ücret ödememeye, Çeşme, Urla, Karaburun yönüne giden sürücüler ise Güzelbahçe çıkışına konulan gişelerden geçerken ücretlendirilmeye başlamıştı.



Yeni...