22 / 05 / 2024

Narlıdere toki konutları 2016

Narlıdere toki konutları 2016

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, hükümetin 2017’de ilçeye baraj ve toplu konut yapacağını duyurdu. Bilgi, yıl içinde Yukarı Köy Mahallesi’ndeki tarihi evlerin de restore edilerek bölgenin cazibe merkezi olacağını söyledi.

Narlıdere Belediyesi, İzmir'de 12 konut satacak!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Narlıdere metrosu İller Bankası'nı bekliyor!

İzmir Büyükşehir, Fahrettin Altay-Narlıdere İstihkam Okulu metro hattının ihalesine çıkmak için üç aydır İller Bankası'nı bekliyor.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 2. İnönü, Narlı ve Çatalkaya mahallelerinin kentsel dönüşüm ile ilgili hazırlanan taslak planların detaylarını anlattı.

Hoşdere Emlak Konutları 1.Etap 1.Kısım kesin kabul tutanağı onaylandı!

İstanbul Hoşdere Emlak Konutları 1.Etap 1.Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi" nin kesin kabulü yapıldı ve tutanak 1 Haziran'da onaylandı.

İzmir Narlıdere'de 12 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından Narlı Mahallesi'ndeki 13 işyeri imarlı arsa satılıyor. Arsalar için ihale 30 Mayıs'ta yapılacak..

İzmir Narlıdere cami alanı imar planı askıda!

İzmir Narlıdere İlçesi, 2. İnönü Mahallesi, 8137 ada, 1 parselin batısında Cami Alanı belirlenmesine yönelik imar planı değişikliği askıda...

Hoşdere Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

İstanbul Hoşdere Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı onaylandı.

Narlıdere'de uzun süren inşaat çalışmaları tepki görüyor!

Narlıdere'de geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmalarının uzun sürmesine çevre sakinleri tepki gösterdi.

İzmir Narlıdere'de 12 milyon TL'ye satılık 13 işyeri!

Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de bulunan 13 iş yerini satışa çıkardı. İhalesi 28 Mart'ta yapılacak gayrimenkullerin toplam bedeli 12 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Narlıdere'de TOKİ’ye ait araziler imara açıldı!

İzmir Narlıdere'de Narlı Mahallesi bölgesinde bulunan ve ne olacağı merak edilen araziler hakkında Ankara'dan açıklama geldi. Narlıdere'deki TOKİ’ye ait araziler imara açıldı.

TOKİ İzmir Narlıdere imar planı askıda!

TOKİ'ye ait İzmir Narlıdere'de bulunan arsanın 1/1000 ve 1/5000 ölçekli ilave uygulama ve nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Narlıdere toki konutları 2016 Haberi

Narlıdere toki konutları 2016

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, 2017 yılında ilçeye baraj, TOKİ ve restorasyon müjdesi verdi. Bilgi, 2017 yılında üç projenin de Narlıdere'de hayata geçirileceğini söyledi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Ali Onbaşı Deresi Barajı'nın ihalesinin yapıldığını ve 2017'de çalışmalara başlanacağını belirten Bilgi, "Narlıdere'ye 2017'de 3 müjdemiz var. Bunlardan biri de Ali Onbaşı Barajı. Şu anda proje ihalesi yapıldı. 2017 yılında çalışmalara başlıyoruz. Barajın etrafında da rekreasyon alanları yer alacak. Kamp ve piknik alanları, yürüme yollarının da yer alacağı rekreasyon alanında insanlar ferah bir ortamda rahat bir nefes alacak" dedi.


KİRA ÖDER GİBİ


İkinci müjdenin ise Çatalkaya Mahallesi Arıkent Sitesi'nin üstündeki 56 dönümlük alana toplu konut yapılması olduğunu söyleyen Bilgi, "TOKİ arazisi üzerindeki temel atma çalışmaları yakında başlıyor. Bu alana...