02 / 05 / 2024

narlife maltepe

narlife maltepe

Maltepe'de oluşturulan Narlife projesinin az katlı yapısı olan C Blok ta teslimler başladı. Deniz ya da havuz manzaralı olan 4 + 1 dairelerden oluşan C bloktan daire alanlara yönelik bir kampanya da başladı.

Narlife'da fiyatlar 203 bin TL'den başlıyor!

Tepe İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen NarLife'da fiyatlar 203 bin liradan başlangıç gösteriyor. NarLife konutları İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de konumlanıyor. Konutlar stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı...

Narlife Konutları'nda fiyatlar 203 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

Konut teslimlerinin Nisan 2014'te gerçekleştirilmesi planlanan Narlife Konutları'nda fiyatlar 203 bin liradan başlangıç gösteriyor. Maltepe Nar Life'ta stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Tepe İnşaat Nar Life projesinde maksimum 975 bin TL!

Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 5 peşinat ödediği Narlife projesi, Tepe İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Satışların devam ettiği proje, 29 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlanıyor...

Narlife satış ofisi bayramda da açık!

Tepe İnşaat’ın İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de inşa ettiği Narlife satış ofisi bayramda da açık. Projede, Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, teraslı ve bahçeli daire seçenekleri bulunuyor...

Narlife Maltepe son durum!

Nar Life projesi 8 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

15 soruda Narlife projesi!

Tepe İnşaat Satış Temsilcisi Cihan Kandaz Narlife projesine dair tüm detayları Emlakkulisi.com'a anlattı. İşte 15 soruda Narlife projesi...

Narlife Tepe İnşaat 'ta 165 bin liradan başlıyor! Son 3 gün!

Maltepe'de inşa edilen Narlife Tepe İnşaat imzasıyla yükseliyor. Narlife konut projesinde fiyatlar 165 bin liradan başlıyor. Narlife fiyat listesi 31 Ocak 2013 tarihine kadar geçerli...

Narlife Maltepe detaylı fiyat listesi! 31 Ocak'a kadar!

Tepe İnşaat'ın Narlife Maltepe projesinde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor. Banka kredili ödemelerin yapılabildiği Narlife'ta teslimler 30 ay sonra yapılıyor...

Tepe İnşaat Narlife'ta fiyatlar güncellendi! 160 bin TL'ye!

Tepe İnşaat'ın Maltepe projesi olan Narlife'ta fiyatlar güncellendi. Projede fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor...

Narlife Maltepe'de 160 bin liraya! Fiyat listesi!

Maltepe'de yer alan Narlife konut projesinde fiyatlar 160 bin liradan başlıyor. Banka kredili ödemelerin yapılabildiği projede teslimler 30 ay sonra yapılıyor...

www.narlife.com.tr internet sitesi açıldı!

Tepe İnşaat'ın yeni projesi Narlife internet sitesi açıldı. Narlife yarın görücüye çıkıyor...

Narlife'ta yaşam başladı!

Mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve Tepe İnşaat'ın Maltepe'de inşa ettiği Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. Proje A ve B bloklarıyla sakinlerine yaşamın kapılarını açtı.

Narlife'ta A ve B blokları teslim edildi!

Mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve Tepe İnşaat'ın Maltepe'de inşa ettiği Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. Altyapısı ve sağlık odaklı yaşam alanlarıyla, sakinlerini modern ve prestijli bir yaşam konsepti ile buluşturdu.

Maltepe Narlife’ta yaşam başladı!

Ünlü mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve renk uzmanları ile oluşturulan özel konsept dış mimarisi ile dikkat çeken Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı.

Maltepe Narlife projesi konut satışları 750 TL'den başlıyor!

Tepe İnşaat'ın İstanbul Maltepe'de inşa ettiği Narlife projesinin bahçeli dairelerinde satışlar sürüyor. Bahçeli daireler, uygun peşinatlar ve yarısı teslimde ödeme avantajları sağlıyor. Konutlar 2015 yılında teslim edilecek.

Narlife Maltepe'de 705 bin TL'ye bahçeli daire!

TEPE İnşaat'm, Maltepe'de hayata geçirdiği ettiği Narlife projesi, 705 bin-967 bin lira fiyattan satışa sunuluyor.Narlife projesi E-5'e 4 km, Bağdat Caddesi'ne 7 km, Boğaziçi Köprüsü'ne ise 18 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.

Narlife’tan bahçeli daireler 705 bin liradan başlıyor!

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat’ın, Maltepe’de inşa ettiği Narlife projesi, konut sahibi olmak isteyenleri doğa içinde, bahçeli bir hayata davet ediyor. Projede fiyatlar 705.000 TL ile 967.000 TL arasında değişiyor.

Narlife, Komşum Platformu faaliyete geçti!

Tepe İnşaat güvencesiyle İstanbul Maltepe hayata geçirile Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek için Komşum Narlife Komşum Platformu'nu faaliyete geçirdi. Bu platform sayesinde site içerisindeki komşular her an iletişim halinde olacak...

Narlife projesinde komşuluk bağlarını geliştirmek için yeni platform!

Tepe İnşaat güvencesiyle İstanbul Maltepe hayata geçirile Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek için Komşum Narlife Komşum Platformu'nu faaliyete geçirdi. Bu platform sayesinde site içerisindeki komşular her an iletişim halinde olacak.

Narlife’tan komşuluk bağlarını güçlendirecek platform!

Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu. İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi.

Narlife Komşum Platformu'nu hayata geçirdi!

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi. Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu.

Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu!

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi. Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu.

Narlife Maltepe'de yüzde 5 peşinatla!

Maltepe'de oluşturulan Narlife projesinin az katlı yapısı olan C Blok ta teslimler başladı. Deniz ya da havuz manzaralı olan 4 + 1 dairelerden oluşan C bloktan daire alanlara yönelik bir kampanya da başladı.

Narlife C Blok'ta teslimler başladı!

Tepe İnşaat tarafından Maltepe'de inşa edilen Narlife'ın C blokunda teslimler başladı. Projenin en az katlı yapısı olan C blok tamamı deniz ya da havuz manzaralı 4+1 dairelerden oluşuyor.

narlife maltepe Haberi

narlife maltepe


Tepe İnşaat tarafından Maltepe'de oluşturulan Narlife projesinin az katlı yapısı olan C Blok ta teslimler başladı. Deniz ya da havuz manzaralı olan 4 + 1 dairelerden oluşan C bloktan daire alanlara yönelik bir kampanya da başladı. 

Buna göre daire sahipleri 1 yıl süresince yakıt da dahil olmak üzere aidat ödemeyecek. Projenin diğer etaplarında da satışlar devam ediyor. Stüdyo, 1+1,2+1,3+1, 4+1, teraslı, bahçeli, balkonlu ve balkonsuz daire seçenekleri sunan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Sinema salonu var Projenin içinde 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis alanı bulunuyor. Bu alanda fitness merkezi, sauna, sinema, toplantı alanları ve çocuk oyun alanı yapılıyor. Açık alanda ise yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş parkurları yer alıyor. 


Telefon: 444 4 627

Web Adresi: