17 / 06 / 2024

narlife nar kırma etkinliği

narlife nar kırma etkinliği

Şans, sağlık, bereket ve mutluluk getirdiğine inanılan narların kırılacağı etkinlik, 20 Mart günü saat 21:00’de Facebook, Twitter ve Instagram sosyal ağları üzerinden #narkırıyorumçünkü hashtag’i ile düzenlenecek.

İl Özel İdareden büyük fırsat! O ilde tam 23 arsa satacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Bahçesaray Mahallesinde 1 Adet, Armutlu Köyünde 13 adet, Akpınar Köyünde 2 adet, Balcı Köyünde 4 Adet, Eşmekaya Kasabasında 2, Ereğlikapı Mahallesinde 1 adet olmak üzere toplam 23 adet arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Kiptaş Kırlangıç Evleri başvurusu ne zaman? Kiptaş Kırlangıç Evleri fiyat listesi!

Kiptaş Beylikdüzü Gürpınar Kırlangıç Evleri projesi ne zaman hayata geçirilecek? Kiptaş Kırlangıç evleri başvurusu ne zaman? İşte detaylar…

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Kırmaç ve Yasin Kırmaç ortaklığında kuruldu.

Aden Ballıkpınarı ile yatay mimariye sahip evler!

Lejant Proje tarafından Ankara’nın Gölbaşı Ballıkpınarı Köyü’nde hayata geçirilen Aden; yatay yaşam konseptini, müstakil yaşam ayrıcalığına dönüştürüyor.

Ceylanpınar Kültür Evi açıldı!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın "Her mahalleye bir kültür evi" projesi kapsamında yapımı tamamlanan Seydo Atilla Kültür Evi hizmete açıldı.

Bözüyük Akpınar Köyü'nde tapular dağıtıldı!

Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü Akpınar Köyü'nde imar plan değişikliği ve imar uygulamasının tamamlanmasının ardından tapular hak sahiplerine verdi.

Diyarbakır Çınar Dilaver Barajı'nın ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Diyarbakır Çınar'da Çınar Dilaver Barajı, Malzeme Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisi projesinin yapılması için ÇED toplantısı yapıalcak. Toplantı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Çanakkale'nin köylerinde konteyner okullar kuruldu!

Çanakkale Ayvacık'ta ard arda meydana gelen depremlerden sonra bazı köylere konteyner okullar kuruldu. Gülpınar köyündeki iki okul tamamlandı.

Edirne Keşan kömür ocağı ve tesis projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Edirne Keşan'da Kırma-Eleme-Paketleme Tesisi Kapasite Artışı ve İlave Açık İşletme Kömür Ocağı projesinin yapılması için ÇED toplantısı 16 Şubat'ta gerçekleşecek.

Küçük alanlarda kentsel dönüşüm kötüye kullanılabilir!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar, küçük alanlarda yapılacak kentsel dönüşümün kötüye kullanılabileceğini belirterek, Başkan Toçoğlu’na duyarlılığı nedeniyle teşekkür etti.

narlife nar kırma etkinliği Haberi

narlife nar kırma etkinliği


Tepe İnşaat’ın rengarenk mimarisi ve alt yapısıyla dikkat çeken Narlife projesi, baharın gelişini astrolog Zeynep Turan ile yapılacak “nar kırma” etkinliğiyle kutlayacak. Şans, sağlık, bereket ve mutluluk getirdiğine inanılan narların kırılacağı etkinlik, 20 Mart günü saat 21:00’de Facebook, Twitter ve Instagram sosyal ağları üzerinden #narkırıyorumçünkü hashtag’i ile düzenlenecek. Etkinlik boyunca katılımcılar gerçekleşmesini istedikleri 3 dileği de sosyal ağlar üzerinden paylaşacak.


Astrolojinin Yılbaşı günü olarak bilinen ve baharın gelişini de temsil eden 21 Mart’a kadar düzenlenecek etkinlikle ilgili konuşan Zeynep Turan, “Tüm kadınları ve erkekleri, baharı müjdeleyen ve Tepe İnşaat’ın Narlife projesi desteğiyle düzenlenecek etkinliğe davet ediyoruz. Etkinlik boyunca kapı önlerinde kırılacak narlarla, şans ve bereket dolu günler yaşamayı temenni edecek ve hep birlikte gerçekleşmesini arzuladığımız dileklerimizi paylaşacağız.”...