18 / 05 / 2024

Narlife platform

Narlife platform

Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu. İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi.

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra İsmail tarafından kuruldu.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

Tesla Wireless Charging Platform'un etiket fiyatı ne kadar? Ne kadara satılıyor?

Aynı anda 3 cihazı şarj edebilen Tesla Wireless Charging Platform ne zaman satışa çıktı? Teknik özellikleri ve satış fiyatı ne? İşte detaylar...

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Recep Özer tarafından kuruldu.

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Alihan Aydın ve Pınar Aydın İntepe ortaklığında kuruldu.

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Can Salim, Ali Han Salim, Feyza Salim ve Mustafa Salim ortaklığında kuruldu.

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dikmen tarafından kuruldu.

Güçlü Platform Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlü Platform Kiralama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Metin tarafından kuruldu.

Ast2021 Platform Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast2021 Platform Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Umut    Bal tarafından kuruldu.

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Abdülaziz Salim tarafından kuruldu.

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Platform Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platform Emlak Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yağız Saral tarafından kuruldu.

Narlife platform Haberi

Narlife platform

Narlife sakinlerinin komşularıyla her an iletişim halinde olmasını sağlayacak ve narlifekomsum.com adresi üzerinden ulaşılabilecek online platform; sosyal dayanışmayı, yardımlaşmayı ve komşuluk ilişkilerinin güçlendirilmesini amaçlıyor. Üyelerine yeni dostluklar ve paylaşımlar sunan platform, yönetimsel ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra kullanıcılarına sürpriz hediyelere sahip olma olanağı da sağlıyor. Sosyal bir ağ niteliği taşıyan platform, e-bülten üyeliği ile tüm ziyaretçilere yaşam, mimarlık, dekorasyon ve sağlık içerikli güncel konulara erişme ve paylaşma olanağı da sunuyor.


29 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Narlife projesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis alanı, olimpik standartlara yakın açık yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, sauna, içinde sinema ve toplantı alanları da bulunan çok amaçlı salonu, çocuk oyun alanı, 889 araçlık kapalı otoparkı, kafe ve marketiyle...