03 / 05 / 2024

Tesla Wireless Charging Platform'un etiket fiyatı ne kadar? Ne kadara satılıyor?

Tesla Wireless Charging Platform'un etiket fiyatı ne kadar? Ne kadara satılıyor?

Aynı anda 3 cihazı şarj edebilen Tesla Wireless Charging Platform ne zaman satışa çıktı? Teknik özellikleri ve satış fiyatı ne? İşte detaylar...



ABD’li otomobil üreticisi Tesla, üç cihazın bataryasını aynı anda doldurabilen 15 W'lık yeni hızlı şarj platformunu tanıttı. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı telefonların yanı sıra artık akıllı saat, kablosuz kulaklık, tablet ve power bank gibi giyilebilir/taşınabilir diğer teknoloji ürünleri ile birlikte şarj edecek cihaz sayısı da artış gösteriyor. Sarj cihazlarındaki artış teknoloji firmalarını da harekete geçiriyor. Bu firmalardan biri olan Tesla da yeni ürünü Tesla Wireless Charging Platform'u piyasaya sürerek, tanıtımını yaptı.  Aynı anda 3 cihazı 15 W güç ile şarj edebilen Tesla Wireless Charging Platform, alüminyum kaplaması ve sentetik yüzeyi sayesinde manyetik bir tezgâh imkânı sağlıyor. Ayrıca ürün Apple ve Samsung başta olmak üzere android işletim sistemine sahip diğer markalara ait ürünleri de sarj edebiliyor.

DÜZ VEYA AÇILI ŞARJ İMKÂNI

Düz veya yatay biçimde kullanım imkânı da tanıyan ürün hakkında açıklamada bulunan ABD’li otomobil üreticisinden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
"Cybertruck’ın metalik stilinden ve köşeli tasarımından ilham alan kablosuz şarj platformumuz,  aynı anda üç cihaza kadar 15 W hızlı şarj gücü sağlar. Bir alüminyum mahfazadan, birinci sınıf  alcantara (sentetik) yüzeyden  oluşan şık tasarımlı şarj cihazımız, daha iyi görüş için düz veya açılı olarak yerleştirmenizi sağlayan çıkarılabilir bir manyetik standdan oluşur. Yüzeyinde herhangi bir yere yerleştirilmiş telefonlar veya kulaklıklar gibi Qi özellikli cihazlarınızı hassas hizalama olmadan şarj eden FreePower(R) teknolojisine sahiptir."


Geri Dön