16 / 05 / 2024

Narlife refika birgül

Narlife refika birgül

Narlife 20 Aralık'ta Refika Birgül'ün mutfağına konuk oldu. Narlı tariflerini paylaşan sosyal medya takipçileri, Narlife ev sahipleri ve komşum platformu üyeleri ile 20 Aralık’ta Refika’nın Mutfağı’na konuk olarak bir günlük workshop gerçekleştirildi.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Birgül ve Mehmet Naci Güven ortaklığında kuruldu.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Ticari gayrimenkullere olan talep katlandı!

Gayrimenkul Uzmanı Birgül Sarsın Dokuzcan, gayrimenkul güvenli liman olarak görüldüğüne vurgu yaparak son zamanlarda ticari gayrimenkullere olan talebin katlandığını belirtti.

Arrow İnşaat Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arrow İnşaat Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir’de 75 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Dagher tarafından açıldı.

Gayrimenkule talep artıyor!

Gayrimenkul Uzmanı Birgül Sarsın Dokuzcan sektörle ilgili yaptığı değerlendirmede gayrimenkule talebin artacağını söyledi.

Vedanta Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vedanta Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Faruk Birgül tarafından kuruldu.

Aba Projelendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aba Projelendirme Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Çelik tarafından kuruldu.

Kibariye kızı Birgül Küçükbalçık'ın evini düzdü!

Geçtiğimiz günlerde evlenen kızının düğün masraflarını karşılayan Kibariye, evinin A’dan Z’ye her ihtiyacına da maddi destek verdi.

Özbir Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbir Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Birgül ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gerekenler!

ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Geliştirme Ve Eğitim Gelişim DirektörüBirgül Dalgakıran, gayrimenkul danışmanlarının önemine değindi. Dalgakıran, gayrimenkuldanışmanı seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Birgül Dalgakıran, ERA Franchise Geliştirme Direktörü oldu!

Gayrimenkul franchise geliştirme sektörünün deneyimli ismi Birgül Dalgakıran, ERA Gayrimenkul Türkiye’de Franchise Geliştirme ve Eğitim Gelişim Direktörü olarak göreve başladı. Dalgakıran'ın, ticari gayrimenkul ve franchise alanında uzmanlıkları bulunuyor.

CCY Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

CCY Yapı Anonim Şirketi, Birgül Kavan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Cansu Kavan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, İskele Caddesi'nde kuruldu.

Narlife refika birgül Haberi

Narlife refika birgül

Narlı tariflerini paylaşan sosyal medya takipçileri, Narlife ev sahipleri ve komşum platformu üyeleri ile 20 Aralık’ta Refika’nın Mutfağı’na konuk olarak bir günlük workshop gerçekleştirildi.


Samimi bir mutfak ortamında gerçekleşen etkinlikte birbirinden lezzetli yemekler yapıldı. Nardanaşı, kolay kadayıf mantı, narlı karidesli Türk suşisi ve geleneksel tatlılardan güllaca ufak bir dokunuşla yepyeni bir lezzete dönüşen çikolatalı güllaç ile mönü...