02 / 05 / 2024

Narova Bornova kaç etap

Narova Bornova kaç etap

İzmir'in Bornova llçesi'nde gerçekleştirilen kırmızının enerjisiyle narın bereketinin bütünleştiği Narova Projesi'ni,Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır AKŞAM'a anlattı.

İzmir Bornova'daki kentsel dönüşüm planları yargıdan döndü!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ‘Yargıya taşıyanlar kaçak yapı yapanların bir kısmı’ ifadelerini kullandığı Kızılay Mahallesi’nin dönüşüm planları ile ilgili mahkemeden belediye aleyhine kararlar geldi.

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yapıtek İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bornova’daki kaçak 800 villa için harekete geçildi!

İzmir’de vatandaşların özellikle hafta sonu nefes alabilmek için gittiği Bornova’daki Çiçekliköy, Yakaköy ve Beşyol gibi yerlerde artan kaçak yapılanmanın engellenmesi için harekete geçildi. 2017'den sonra yapılan villaların yıkımına başlanırken, toplam 800’den fazla yapının yıkılacağı belirtildi. 

Bornova Belediyesi'nden kaçak yapı temizliği!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Yakaköy Mahallesinde 2B arazileri üzerinde inşa edilmiş olan kaçak yapıların yıkımına ilişkin kamuoyunda sıkça sorulan soruları cevapladı.

Bornova'da 25 kaçak yapı yıkılacak!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ''İzmir'deki 350 bin kaçak yapının yüzde 16'nın Bornova'da olduğunu öğrendik. Önümüzdeki ay 25 kaçak yapıyı yıkmak zorundayız" dedi.

Bornova Narova 3. Etap satışa çıktı!

Bornova'da inşa edilen Narova projesinde 3. Etap satışları başladı. 9 etaptan oluşan Narova 3. Etap projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor.

Point Bornova yılbaşında açık mı?

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova yılbaşında açık mı? Point Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Point Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Forum Bornova yılbaşında açık mı?

Forum Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Bornova yılbaşında açık mı? Forum Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Park Bornova Outlet yılbaşında açık mı?

Park Bornova Outlet, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Park Bornova Outlet yılbaşında açık mı? Park Bornova Outlet yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Park Bornova Outlet 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Bornova'nın 30 yıllık içme suyu hattı yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, Göksu-Sarıkız kuyularından kente su taşıyan isale hattının Bornova bölümünde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 1980’li yıllarda yapılan hat yenilendiğinde, su kaçakları da önlenmiş olacak.

Point Bornova AVM bayramda açık mı?

Point Bornova AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova AVM bayramda açık mı? Point Bornova AVM bayramda kaça kadar açık? Point Bornova AVM bayramda kaçta açılacak?

İzmir Bornova'da imar affı mı çıktı?

'İmar affı' dedikodusu nedeniyle Bornovalı vatandaşlar kaçak yapılarına elektrik bağlatmak için Gediz EDAŞ'a su bağlatmak için İZSU'ya akın etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bize gelen bir imar affı yok." dedi.

Narova Bornova kaç etap Haberi

Narova Bornova kaç etap

2016 yılında da Yapıtek'in eıı önemli hedefi, büyümesini devam ettirerek Narova'nın yeni etaplarıyla tüketicinin karşısına çık-1 ımak. Bunun yanı sıra, Narova projesine ilaveten İzmir'in farklı jlokasyonarındaki arayışlarına hız vererek farklı ve yeni projelere de imza atmak için çalışmalar devam ediyor. j Narova projesine ilaveten İzmir'in farklı lokasyonarındaki arayışlarına hız vererek farklı ve yeni projelere de imza atmak için çalışmalar devam ediyor. 


2014 yılının Mart ayında Narova Projesi'nin l'inci etabıyla İzmir konut piyasasında yerini alan YAPITEK A.Ş., 2015 yılına, ocak ayında Narova Projesi'nin 2'nci etabının lansmanıyla hızlı bir giriş yaptı. 


GENEL SEÇİM ETKİSİ

Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, 2015 yılında sektörü en derinden etkileyen faktörlerin, elbette ki art arda yapılmak zorunda kalınan iki genel seçim, bu seçim atmosferinin yarattığı belirsizlikler, artan...