05 / 05 / 2024

nart sigorta şirketi

nart sigorta şirketi

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği, portföyünde yer alan Astoria, Metrocity, Marmara Park, Kristal Kule, Bellevue Residence, ANKAmall gibi önemli projelere Next Level projesini de ekledi...

Sitelerde oturanlar ve yöneticiler aman dikkat! Eğer başınıza bu gelirse büyük tehlike! 

Kadıköy’de, bir apartmanın bahçesindeki ağaç, rüzgarın etkisiyle park halindr duran araçların üzerine devrildi ve otomobillerde hasar meydana geldi. Sigorta şirketi, yaptığı ödemeyi almak için site sakinlerine icra yolladı. Peki sigorta şirketinin böyle bir hakkı bulunuyor mu?

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Nart, Ertuğrul Nart ve Hayrullah Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

TMSF, 21 faizsiz konut şirketi için tasfiyeyi başlatıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) 21 faizsiz konut şirketi için tasfiyeyi başlatıyor...

Kamu ihalelerine yeni düzenleme!

Kamu ihaleleri için yeni düzen yapılması planlanıyor. Kamu İhale Yasası’nda yapılması planlanan yeni düzenleme ile aşırı düşük teklif veren istekliler sigorta şirketi teminatıyla ihaleye katılabilecek.

Dınart Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dınart Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Gergef tarafından kuruldu.

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Çinar tarafından kuruldu.

Konut sigortasında yüzde 15 indirim fırsatı!

Sigortacılığın toplum ve sigorta şirketi arasında inşa edilen güven zemininde hayata geçirildiğinden bahseden Ray Sigorta Genel Müdürü Erdoğan, konut sigortasında yüzde 15 indirim uyguladıklarını açıkladı.

Öner Emlakçılık Turizm Sigorta Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Öner Emlakçılık Turizm Sigorta Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özgül tarafından kuruldu.

Yeni havalimanı 5 milyar Euro'nun üzerinde bedelle sigortalı!

Açılışı yapılan ve şimdilik adı İstanbul olan 3'üncü havaalanının ilk fazının işletme sigorta 4 sigorta şirketi tarafından 5 milyar Euro'nun üzerinde bedelle yapıldı. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çivi bile çakılmadı!

İstanbul Boğazı’ndan geçen “Vitaspirit” adlı geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na beş aydır çivi bile çakılmadı. Sigorta şirketi temsilcileri ile yalının sahiplerinin avukatları onarım için görüşmelere başladı. 

Allianz operasyon birimini İzmir’e taşıyor!

Sigorta şirketi Allianz, operasyon birimini İzmir’e taşıyor. Allianz Türkiye’nin İzmir yerleşkesi ilk etapta 650, sonrasında bin 100 kişiye istihdam sağlayacak.

nart sigorta şirketi Haberi

nart sigorta şirketi

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği, portföyünde yer alan Astoria, Metrocity, Marmara Park, Kristal Kule, Bellevue Residence, ANKAmall gibi önemli projelere bir yenisini daha ekledi. Pasifik İnşaat tarafından 500 milyon lira yatırım yapılan, ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip Ankara'nın ilk karma projesi Next Level, NART güvencesiyle faaliyete başladı. NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği olarak inşaat şirketlerinin yanında yer alarak müşterilerine satın aldıkları sigorta ürünlerini karşılaştırma imkanı (benchmarking) sunduklarını söyleyen NART Genel Müdürü Levent Nart, müşterileri için mevcut sigorta poliçesi analizini yaparak hasar kontrolü ve maliyet avantajı sağlayan sigorta programlarını hazırladıklarını belirtti. 


Sabah...